Hivatalos információk az új Alien játékról

Úgy tűnik, hogy a következő Alienből játék és könyv is készül majd.

Az Alien univerzum hivatalos Twitter oldalán egy rövid videót láthatunk, amely elég egyértelműen bizonyítja, hogy már készülőfélben van egy új videojáték, amely a híres horrorsorozat alapján készül. A szóban forgó tweet Amanda Ripley karakterét és történetét veti fel, aki Ellen Ripley lánya és az Alien Isolation főszereplője, de arról nem szól a fáma, hogy konkrétan milyen játékban folytathatjuk majd kalandjait.

Bár ez a „teaser trailer”, amelyet a tweetben láthatunk elég „visszafogott” a konkrétumok tekintetében, a végén egy rövid üzenetet láthatunk: „Olvass! Játssz!” felszólítással. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy nemcsak játék, hanem könyv és képregény is készül majd ugyanabból a történetéből. És hogy pontosan mikor? Mindössze ennyivel zárul ez a rövid üzenet: „rövidesen”.

Úgy tűnik tehát, hogy rövidesen egy újabb játékot kaphatunk a kezünk közé az Alienből, amely talán konkrét folytatása lesz az Alien Isolationnek, melyet a Creative Asssembly azóta feloszlatott fejlesztő részlegének és a SEGA kiadásának köszönhettünk még 2014-ben.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu