Az első koncepciós képek a Mad Boxról!

A Slightly Mad Studios (Need for Speed Shift, Project CARS) konzolja nem vicc, a fejlesztők már tárgyalnak az AMD-vel és az NVidiával is!

Ian Bell, a fejlesztők vezérigazgatója a Twitteren ezt írta: „A [konzol] specifikációi úton vannak. Nem használunk régi felszerelést [hardvert]. Tárgyalunk arról, hogy a lehető legjobbat kapjuk, amikor megjelenünk. Sok dolgot kell viszont megfontolni.” Magyarul: a Mad Boxnak nincsenek még technikai részletei – nem létezik még semmilyen prototípus sem, így nem tudjuk, hogy milyen CPU/GPU lehet majd benne.

Közben a VR-os teljesítményt is megnövelte Bell – amikor legutóbb volt szó a konzolról, akkor 120 FPS (szemenként 60) volt terítéken. Na nem ez már a helyzet: „90 [FPS-sel] tervezünk szemenként. 180 FPS belsőleg. A technikai főnök épp most hívott fel, és megerősítette, hogy ezt fogjuk majd összehozni.”

A képek mellé Bell ezt mondta: „Egy Mad Boxot akarsz. Ezt ünnepelni fogod! Nem valami büdös fekete dolgot csinálunk, amit el akarsz majd dugni. Büszkének kellene lennünk a játékokkal kapcsolatban. Ünnepelnünk kéne ezt! A legjobb Mad Box-szelfik ingyen játékokat kapnak az életük végéig!”

De nem vicc, tényleg egész szépek a koncepciós képek… de a konzol 2022 tájékán fog csak megjelenni!

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu