Végre kiderült, milyen játék lesz az Alien: Blackout!

Nem lesz túl boldog tőle mindenki…

Az utóbbi hónapokban többször is rebesgették az új Alien játékról szóló híreket, amellyel kapcsolatban a rajongók már tűkön ölve várták, hogy végre kiderüljön, konkrétan milyen játékról van szó. Hivatalos forrásból derült ki végre, hogy az Alien Blackout milyen játék és milyen platformon jelenik meg. Nos, nem fog mindenki örömódákat zengedezni tőle és eksztázisában újra végig nézni az Alien filmeket megjelenés előtt, illetve az Alien Isolationt emiatt ismét végig nyomni, ugyanis nem másról van szó, mint egy okostelefonos mobiljátékról, amelyben a már jól ismert Amanda Ripley alakítjuk, akivel meg kell menteni a legénységet. A játékban egy olyan Weiland-Yutani űrállomás túlélőit kell Amanda szerepében irányítani, amelybe természetesen befészkelték magukat az idegen lények.

A mobilos videojátékról tehát a játék már belinkelt hivatalos honlapján  lehet információkat szerezni. A fejlesztőknek természetesen közük sincs az Alien Isolation egykori fejlesztőgárdájához, olyan mobiljátékokat dobtak ki futószalagon, mint a Marvel Puzzle Quest, D3 Go!, Thief of Thieves és Rival Games. Az Alien: Blackoutban hét küldetésben kell túlélnünk a ránk és a legénységre leselkedő idegenek vérengző támadásait, kihasználva a leromlott állapotban lévő űrbázis különféle biztonsági berendezéseit.

A játék során stratégiai képességeinket kell leginkább kamatoztatnunk és többek között holografikus térképek, nyomkövető rendszerek birtokába juthatunk, biztonsági kamerákat fedezünk fel, melynek segítségével elkerülhetjük az idegeneket és a túlélőket terelgethetjük a megfelelő irányba. Mobiljátékhoz képest talán meglepő lehet, hogy a játék sztorijának is fontos szerepe lesz, melynek döntéseink sikerességeg alapján többéle befejezése is lehet majd.

Az Alien: Blackout konkrét megjelenési dátumáról még nincs hír.

FORRÁS: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu