Előzetesen a The Walking Dead utolsó előtti része [VIDEO]

A Skybound Games (vagy pontosabban azon belül a StillNotBitten csapat…) átvette a megszűnt Telltale-től a gyeplőt, és ennek eredménye is lesz.

A The Walking Dead: The Final Season eredetileg havonta jött volna egy új résszel, és 2019-re már vége lett volna a négy felvonásos finálénak, de a második rész közben a Telltale-nek vége lett. Ekkor jött be a képbe a Robert Kirkman (The Walking Dead-alkotó) által birtokolt Skybound, hogy „hazai pályára” terelve, a lehető legtöbb ex-Telltale fejlesztővel befejezze Clementine gyötrelmes… és még inkább annak ígérkező történetét.

A fejlesztők szépen bepakolták Lee-t, a sokak által korszakalkotónak nevezhető első évad főszereplőjét a végére, ami remek gesztus, de kérdéses, hogy mit akarnak ezzel elérni. A többit nem lőjük le, mert a kaland egyes cselekedeteiről lenne így szó.

A Broken Toys (törött játékok) névre hallgató harmadik epizód január 15-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre, és PC-n kizárólag az Epic Games Store-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu