Mad Box: egy szlogen, tízezer font!

Ian Bell, a Slightly Mad Studios vezérigazgatója egyáltalán nem szórakozik.

„Tisztázni szeretném ezt. A Mad Box legjobb szlogenje tízezer fontot (ez közel 3,5 millió forint…), és élete végéig játékokat kap. Ez nem vicc,” írta Bell Twitterén, amire eléggé sok reakció érkezett. A Mad Box, a Slightly Mad Studios (Need For Speed: Shift, Project CARS) új konzolja még messze van a boltokba kerüléstől (úgy három évre), de az ilyen hírveréssel képes lehet a figyelmet megtartani.

Vagy akár úgy, hogy újabb koncepciós képeket közölnek róla – ezúttal nem valami merész kinézetre kell felkészülni, hanem sokkal inkább valami hagyományos dologra: testreszabható hátlap, RGB fénykezelés, kijelző a konzol elején a játékkal/játszott zenével kapcsolatos információkkal, emailértesítő, ilyesmi. Falra is fel lehetne akár szerelni, és esetleg függőlegesen is használható lesz (tehát nem fektetve).

A kontrollerről Bell azt írta, hogy várjunk, amíg azokat felfedik, mert „keményen dolgoznak ezen a szállítókkal” – majd meglátjuk.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu