Xbox: „Új technológiákkal” készül a Microsoft!

Az idei év során számíthatunk valami komolyabb bejelentésre a Microsoft térfeléről.

A blogjukon egy rövid előrejelzés olvasható a 2019-es évről – a játékokon (Crackdown 3, Ori and the Will of the Wisps, Gears 5, Minecraft: Dungeons, továbbá Sea of Thieves kiegészítő) túl más dologra is utaltak benne. „2019 remeknek ígérkezik az Xboxosoknak, PC-seknek és mobilos játékosoknak egyaránt. Alig várjuk, hogy megmutassuk, hogy min dolgoznak a Microsoft Studios fejlesztőcsapatai. Új Microsoft-technológiák implementálására, új platformokra és szolgáltatásokra (pl. Xbox Game Pass) való tartalomkészítésre, és olyan exkluzív játékok készítésére koncentrálunk, amivel a játékosokat Xbox-hű rajongókká változtathatjuk. Kitartunk amellett, hogy a Microsoft Studios játékosok által szeretett és ismert franchise-ait kibővítsük, és hogy minden játékostípusnak befektessünk új, exkluzív tartalmakba. Izgatottak vagyunk, mert látjuk, hogy a csapatok a Microsoftnál kimaxolják a potenciáljukat, és alig várjuk, hogy a jövő mit tartogat számunkra.”

Halo TV-show, Gears of War-film, xCloud játékstreamelés – valószínűleg a harmadik dologra utalt a poszt, hiszen megemlítették a mobilos játékosokat is. Így nagy eséllyel idén elindulhat az xCloud bétatesztje, és talán az új technológiák alatt akár a next-gen konzol(ok?) bemutatása is bekövetkezhet mondjuk az E3-on…

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu