PlayStation 4, Xbox One, PC – melyik platform játékosának van a legjobb reakcióideje?

Az LG Elite Reaction Test, amit az LG az Activisionnel közösen fejlesztett, egy sajtóközleményben elárulta a tesztek eredményeit.

Az összetett reakciós pontszámban nem a PC-sek lettek a legjobbak, hanem az Xbox One-osok! 79,7 pontot értek ők el. Őket a PlayStation 4-esek követik 71,9, majd a PC-sek 62,2 ponttal. Több mint ezernégyszázan vettek részt a tesztek során. A reakciós pontosságban is az Xboxosok 77,1%-ot mutattak fel, ami a PC-sek 67,7%-ához képest nem kevés eltérés. Ők találták el a legtöbb célpontot is (Xbox One: 78%, PlayStation 4: 74%, PC: 70%). Egy szemszögben a PC-sek lettek a legjobbak: a reakció sebességében – a célpontok 18%-át úgy találták el, hogy azok még zöldek voltak. Az Xbox tábora ezzel szemben csak 9%-ot tudott felmutatni.

Mi is az LG Elite Reaction Test? Egyszerű: húsz másodperc alatt találjunk el minél több célpontot úgy, hogy lehetőleg azok még zöld színűek. Ezt a tesztet mi is kipróbálhatjuk itt – csak meg kell adni, hogy melyik platformot (PlayStation 4, Xbox One, PC) preferáljuk, de ez nem mutat eltérést a tesztben.

Emiatt is egy kicsit lejt a pálya a PC-sek felé (ugyanis az egérhez ők vannak a legjobban hozzászokva), nem?

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu