Szexuális zaklató a Fortnite-ban!

Egy 41 éves floridai férfit azzal vádolnak, hogy a Fortnite-ban szexuális célzattal beszélgetett gyerekekkel.

Anthony Gene Thomast ezen felül azért vádolták meg még, hogy törvénytelenül szexuális kapcsolatot létesített egyikükkel, továbbá legalább egy áldozatról szemérmet sértő képeket és videókat tárolt. Ezeket úgy sikerült elérnie, hogy a Fortnite-on a hangos chaten keresztül jött össze áldozataival. A rendőrség szerint Thomasnak akár húsz áldozata is volt.

Thomas a Fortnite révén egy 17 éves lánnyal szexuális célzattal vette fel a kapcsolatot (angolul ennek röviden grooming a fogalma), és elhalmozta őt pénzzel és ajándékokkal – egy mobilt is adott neki, hogy kapcsolatot tudjon tartani vele. Augusztusban személyesen is találkoztak, és végül Thomas lakhelyén nemi erőszak történt.

Ekkor az áldozat szülei a rendőrségen jelentették, hogy elveszett a gyerekük, akit a rendőrség végül megtalált és hazavitt. Thomast úgy kapták el, hogy az áldozat továbbra is kapcsolatot tartott vele. A lakhelyén nyomozást tartottak és megtalálták a telefont, amin az áldozatról pornográf képek és videók voltak, így gyorsan csattant a bilincs az elkövetőn.

Forrás: BBC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu