Lesz-e cross-play az Anthemben? Nyilatkozott a BioWare!

A cross-play ma már nem tabu a Sony-nak sem, így emellett a téma mellett nem mehetünk el szó nélkül.

A Twitteren megkérdezték Ben Irvinget, a játék vezető producerét arról, hogy együtt játszhatnak-e a PlayStation 4-esek, Xbox One-osok és PC-sek az Anthemben avagy sem. A válasz rövid, de lényegre törő lett: „Nem a megjelenéskor.” Ebből nekünk az jön át, hogy tervezik ezt, de egy hónapon belül (már ennyire közel vagyunk a hétvégén VIP demóval bemelegítő Anthem megjelenéséhez?!) nem tudják megcsinálni.

Michael Gamble, Irving társa szintén a Twitteren mutatta be a játék multiplayeres hubját, a Launch Bay-t (magyarul Kilövési csarnoknak lehetne fordítani), ahol akár tizenhat játékos is összefuthat, hogy felkészüljenek a következő küldetésre, vagy csak beszélgessenek egymással. (Az egyjátékos központ, a Fort Tarsis korábban már bemutatták, így a BioWare azért igyekszik a szóló játékosoknak is kedvezni.)

„Egy küldetés után visszamehetsz a Tarsisra, és beszélgethetsz néhány király, neked készített karakterrel, vagy… visszamehetsz az új Launch Bay-hez beszélgetni a barátaiddal; itt feltöltheted a fegyvereidet, de felkaphatsz egy új szerződést (küldetést) is. Igen, hallgattunk rátok. További részletek hamarosan!”, írta Gamble.

Az Anthem február 22-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: DualShockers, PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu