Titanfall battle royale-játék érkezhet napokon belül?

Olyan pletykák keringenek, hogy a Titanfall franchise is beszáll a battle royale-buliba…

Rod Breslau az alábbiakat írta Twitteren: „A források, akik játszottak vele és ismerik a játékot, megerősítették nekem, hogy a Respawn február negyedikén bejelenteni és kiadni készül az Apex Legendset, ami egy free-to-play Titanfall-hős battle royale játék PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.” Nézzünk csak a naptárra! Február harmadika van…

Breslau később még írta, hogy az osztályok/hősök eltérő képességűek lesznek (ám maguktól a Titanoktól, a nagy mechektől úgy tűnik, hogy el kell búcsúznunk…), a csapatok maximum három fősek lehetnek, és az Apex Legendsben maximum hatvanan játszhatunk együtt. A játék – hatalmas meglepetés, ha igaz!!! – a Valve módosított Source Engine-jén futna!

„Az Apex Legends az Overwatchéhoz hasonló megközelítéssel rendelkezik a mikrotranzakciókkal, a kozmetikus tárgyakat tartalmazó lootboxokkal és játékbeli tartalmakkal kapcsolatban. A Respawn meghívott pár „csúcs” streamert és battle royale-os/más FPS-ekben jártas eSportost Los Angelesbe a héten, hogy játsszanak az Apex Legendsszel. Névtelenségüket kérve többen is mondták, hogy a játék jónak tűnt és izgatottak voltak,” írta még Breslau.

Ha ez tényleg igaz, és holnap már meg is jelenne a free-to-play Apex Legends, akkor azért lenne még egy kérdésünk, csak úgy csendben: ez milyen hatással lesz az elvileg novemberre tervezett, és még nem látott Star Wars: Jedi Fallen Orderre? Azt is a Respawn fejleszti…

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu