Mount & Blade II: Bannerlord: a bűn és a büntetés

A TaleWorlds Entertainment a Steamen fejtette ki, hogy ha bűnt követünk el a játékukban, akkor az miként fog minket megbüntetni, ha nem ússzuk meg ép bőrrel.

A középkori sandbox RPG-ben lesz egy bűnözői értékelésünk, ami az adott területhez lesz kötött – mindenhol lesz egy. Minél nagyobb tettet követünk el, a régió annál agresszívabb módon fog reagálni rá. Három fő kategória van az értékelésben: mild, moderate, severe (enyhe, közepes, súlyos) – az elsőben a bűnözőket többnyire békén hagyják az NPC-k, de a másodikban már nem engednek be minket a településekre az érintett régióban. A harmadik kategóriában már aktívan vadászni fognak ránk!

Az értékelésünket csökkenthetjük a pénzbírság kifizetésével, de nagy eséllyel ez nem lesz elég, és ekkor kivégeznek minket. Az egészet elkerülhetjük úgy, ha az őröket megkenjük, így azok beengedhetnek minket az eltiltás ellenére (vagy marad az álcázás). Ha egy olyan királyságban követünk el egy bűncselekményt, aminek vazallusa vagyunk (van egy hűbéres uralkodó felettünk), akkor is elsimíthatjuk az ügyet, de a „feletteseinkkel” való viszonyra ez rosszul hathat. Ha az általunk uralt területen csinálunk valami rosszat, azt bár szabadon megtehetjük, de a lordokkal a viszony itt is meg fog romlani, továbbá a királyság boldogságja is lecsúszik.

A TaleWords PC-re készülő játékának még nincs nyilvános megjelenési dátuma.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu