[Nintendo Direct] Hellblade: Senua’s Sacrifice: Switch-pszichózis! [VIDEO]

A vikingek korában játszódó kaland a Nintendo Switchre is beugrik egy körre.

A Hellblade: Senua’s Sacrifice sikere is közreműködhetett abban, hogy a Microsoft felvásárolja a játék fejlesztőit, a korábban a DmC: Devil May Cry-t is fejlesztő Ninja Theory-t. Az „AA” játék (nem AAA, és nem is indie) 2017 augusztusában jött ki PlayStation 4-re és PC-re (és akkor le is teszteltük – a teszt itt olvasható), majd tavaly áprilisban Xbox One-ra, és van VR-támogatás is azóta (kivéve az Xboxot).

A Nintendo Direct során bejelentésre került, hogy a pszichózissal küzdő Senua története hordozható formátumúvá válik pár hónapon belül, ugyanis jön a Switch-port!

Megjelenési dátumot nem tudunk napra pontosan, ugyanis a Ninja Theory és a Nintendo annyit közölt, hogy a Switch-átirat idén tavasszal fog megjelenni. Ezúttal is a Nintendo Directből átemelt videórészlet került beágyazásra – nem tűnik annyira fúderossz kinézetűnek a port!

Kár, hogy folytatás tekintetében (már ha lesz…) nem nagy valószínűsége van annak, hogy az Xboxon és PC-n kívül másra megjelenjen egy esetleg Hellblade 2…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu