Spider-Man: humorhiánytól félt az Insomniac Games!

A humor lehetséges hiánya miatt aggódott az Insomniac Games a fejlesztés korai szakaszában.

A D.I.C.E. Summiton Bryan Intihart, az Insomniac kreatív rendezőjét a saját főnöke, a csapat vezérigazgatója, Ted Price interúvolta meg, és eközben beszélt Intihar a fejlesztés egyik kezdetleges problémájáról: „Amikor a történet még mindig nem volt tökéletes, szerintem voltak aggodalmak afelől, hogy a sztori elég vicces lesz-e, és humorosabbá kell-e tennünk? Tudtuk, hogy több [poén] jön, de még nem volt a játékban, így azt mondtam, hogy nem – minden rendben lesz. Megvolt a sztori, amit akartunk, de aztán pár dolog nem volt a helyén, így visszamentünk újrarögzíteni pár jelenetet, és olyan pillanatokat találtunk, amik már a játékban voltak, és lehetőségünk volt hozzáadni 15 másodpercet a végére vagy az elejére, és az nagy segítség volt.”

Intihar a Sony segítségét is megköszönte: „Amikor tavasszal új jeleneteket rögzítettünk, hihetetlen volt az a támogatás a Sony-tól. Azt mondtam, hogy meg kell ezt csinálnunk, és az összes Sony-s emberünk azt mondta, hogy hajrá. Ez volt az utolsó, amit hallottam tőlük, úgyhogy nekiültünk. Ez hihetetlen volt – egy ilyen partner, mint a Sony az egyik indoka annak, hogy miért lett ilyen jó ez a projekt!”

Persze a humor szubjektív – egyeseknek lehet, hogy humoros az, ami másoknak idegesítő inkább.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu