Nintendo Switchre fejleszt titokban a CD Projekt RED? [VIDEO]

Esélyes, hogy a lengyel fejlesztőcsapat a Cyberpunk 2077 készítése mellett egy másik játékon, vagy legalábbis annak portján is tevékenykedik…

A lenti videóban az hallható, hogy egy álláshirdetést talált a videó készítője a GOG Galaxy szoftvermérnöki pozíciójára. Ez a Steam, a PlayStation 4 és az Xbox One mellett megemlíti a Nintendo Switchet is. Hoppá! A Switchre JELENLEG egy CD Projekt RED játék sem jött ki!

Mi kerülhet fel a Nintendo hordozhatjó konzoljára? A GWENT: The Witcher Card Game, vagy a Thronebreaker: The Witcher Tales lenne a két logikus opció, mivel ezek nem olyan gépigényesek, és lazán elfutnának a Switchen. Na ja, de korábban egy francia értékesítő a The Witcher 3-at listázta ki a Nintendo platformjára… na az lenne az ütős!

Ha a lengyel fejlesztők – természetesen kis butítással – megvalósítanák, hogy a The Witcher 3 kerülne át a Nintendo Switchre, mégpedig MINŐSÉGI port keretein belül (ugyanis korábban mások már hihetetlenül khm, f_s portot készítettek a butítás után – lásd ARK: Survival Evolved…), akkor az nagyon durva eredmény lehetne!

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu