Bayonetta is felbukkanhat a Mortal Kombat 11-ben?

Egy tweetből kiindulva megtörténhet egy kis crossover a két franchise között.

A Mortal Kombat utóbbi két részében láthattunk azért pár vendégszereplőt, ugyanis a NetherRealm szeret ilysmivel foglalkozni. (A Mortal Kombat a PS3-on pl. Kratosszal jött, a Mortal Kombat X-ben pedig többek között a Predator is játszható volt.) A Mortal Kombat 11 esetében is lehet ilyesmi, ha hihetünk Hideki Kamiyának, a Bayonetta kiötlőjének.

A japán fejlesztő ezt írta: „Mortal Kombat × Bayonetta”, ami megindította a kreatív elméket rendesen. Cereza (ez ugyanis a franchise főszereplőjének valódi neve!) bár már felbukkant a Super Smash Bros. Ultimate-ben is, esélyes, hogy a boszorkány a Mortal Kombat 11-ben is feltűnhet, igaz, kérdéses, hogy melyik platformon, ugyanis bár a SEGA birtokában van az IP jogai, de a Wii U-n és a Switchen volt legutóbb új játék a sorozatban. (Jó, volt egy PC port is az első résznek, de az alapból multiplatform volt a PS3/X360 pároson…)

A Mortal Kombat 11 április 23-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re. Bayonetta pedig – ha Kamiya nem csak ötletelésből írta Twitteren azt, amit – valószínűleg Switch-exkluzív DLC lehet. Találgatunk…

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu