Valley: Switch-re is megjelenik majd a Slender: The Arrival fejlesztőinek kalandjátéka [VIDEO]

A PC-s, Xbox One-os és PS4-es verzió két és fél éve jelent meg.

A Blue Isle Studios csapata nemrég erősítette meg, hogy az izgalmasnak tűnő kalandjátékuk, a Valley a Nintendo hibrid konzoljára is megjelenik. A Slender: The Arrival fejlesztői a bejelentést egy új traillerrel is megfejelték. A játék eddig PC-re, Xbox One-ra és PS4-re jelent meg 2016, augusztus 24-én.

A Valley egy first-person kalandjáték, amelyben a Rocky Mountains hegyeit járhatjuk be, hogy az örök élet titkát megtaláljuk. A játék egyik érdekessége a furcsa, futurisztikus retro stílusú ruha, amelyet viselve nemcsak hatalmas, természeti akadályokkal teli környezetben tudunk rendkívül könnyedén közlekedni, hanem élettel és halállal is játszadozhatunk: „az állatok és növények életesszenciáját szippanthatjuk magunkba, és használhatjuk kényünkre-kedvünkre – írják a fejlesztők – no meg tapasztalhatták azok, akik két és fél éve már játszottak vele.

A játékot csak eShopon keresztül szerezhetjük majd be március 7-én és 19.99 euróba fog kerülni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu