Komoly szivárgások a Watch_Dogs 3-ból és a következő Assassin’s Creedből!

Meglepő fordulatot vehetett fel a Ubisoft, ha igazak a pletykák…

A Watch_Dogs első része Chicagóban, a második pedig San Francisco környékén játszódott, így kimondható: amerikai irányba ment el a hackelés. Viszont itt egy 4chan poszt, ami több érdekes dolgot is felvet a még be nem jelentett, de már a Ubisoft által is elhintett, és egyfajta nyílt titokként kezelendő játékról. (A másik ilyen be nem jelentett de már mindenki által ismert cím a Take-Two/Gearbox párosnál a Borderlands 3…)

A poszt azt állítja, hogy idén nem lesz új Assassin’s Creed-játék, ami az AC: Odyssey támogatása révén valahol érthető is. Helyette a Watch_Dogs 3 érkezhet idén, és nem valahol Amerikában, hanem Londonban (!!!) játszódhat! Nagyobb hangsúly lesz a kisebb lőfegyvereken és késeken a harcok során, és még nagyobb figyelmet kap a hackelés, a franchise egyik tradicionális játékeleme. Új karakter is lesz, és rajtunk áll, hogy férfi vagy női lesz-e (a la Far Cry 5) – a sztori ugyanaz lesz.

Mivel a GameReactor is hasonló dolgokat hallott, és mivel a Ubisoft szokás szerint nem nyilatkozik, valószínűleg megtudtuk a francia kiadó terveit. Igaz, ez még nem hivatalos. Úgyhogy őket ismerve bejelentés az E3-on, megjelenés pedig ősszel PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re…

Ugorjunk át az új Assassin’s Creed-re. A név Assassin’s Creed: Legion lehet, ami így 2020-ban érkezhet a kurrens-gen PlayStation 4/Xbox One mellett már next-gen platformokra és PC-re is. Ez lenne az „Ancient Trilogy”, az ősi trilógia utolsó felvonása, és helyszínként Olaszország, pontosabban a Római Birodalom szolgálna, mégpedig Marcus Aurelius uralkodása után (ő 121 és 180 között élt, tehát a II. század lenne a korszak). Marcus Aurelius fia, Commodus is szerepet kapna (ő 192-ben halt meg). A fő évszám 193, az öt császár éve. Cassius és Lucia közül választhatunk játszható karaktert, és mindketten az Assassin’s Creed: Origins és az Assassin’s Creed: Odyssey hőseinek leszármazottai lennének. A Ubisoft szófiai stúdiójában készülő játék tehát az akkori politikai események, gyilkosságok és a civilizáció iránya felé mehet el.

Durva, ha ez igaz. Van egy kép is belőle…

Forrás: WCCFTech, GamerGen

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu