Michael Pachter: „Hiba volt az Anthemnek a korai PC-s tesztek közzététele!”

A népszerű elemző így vélekedik a BioWare játékáról, amit már most olcsóbban meg tudnak egyesek vásárolni… holott még egy hete sem jött ki!

A Wedbush Securities elemzője, Michael Pachter ezt nyilatkozta a CNBC-nek: „Az Electronic Arts hibát követett el [azzal, hogy az Origin Access Premieren keresztül a megjelenés előtt egy héttel játszható volt az Anthem]. Személyesen úgy látom, hogy ez nem egy PC-s játék. Van benne repülés, és a repülő karaktered irányítása olyan mint egy autó vezetése; a kezelés egyszerűen nem működik olyan jól PC-n, miközben a konzolokon ez hibátlan.”

Hozzátette, hogy szerinte az Anthem PC-s kritikáihoz képest az átlagpontszám egy százas skálán tíz ponttal magasabb pontszámot fog felmutatni a PlayStation 4 és az Xbox One változat, és szerinte a pontszám „még mindig rossz, de nem katasztrófális”. „Az Electronic Arts gyengén teljesített az egész évben. 4,75 milliárd dollár forgalmat várnak most, de kilenc hónapja ez még 5,55 milliárd volt. Az Anthem gyenge tesztjei következetesek az ő gyenge teljesítményükkel,” tette hozzá Pachter.

Az Anthem bár az első helyet behúzta az Egyesült Királyságban a lemezes játékeladások tükrében, a Destiny-hez képest közel tízszer kevesebb fogyott belőle Daniel Ahmad, egy másik ismert elemző szerint. Ezek után ezen a Reddites témán meg sem lepődünk: többen is olyan emailt kaptak, amiben egy Amazon-kupon van, és ezzel 5 angol fonttal olcsóbban vehetik meg az Anthemet PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, ha március elsejéig rendelnek. Az angol Amazon tehát betárazott a játékból, ami ott 50 fontba kerül. Tehát már most 10%-os kedvezménnyel próbálkozik. Megismételjük: pénteken jött ki a BioWare játéka PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Ez elképesztő!

Forrás: WCCFTech, WCCFTech, VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu