Hasonló témákat érint a Pókember: Irány a Pókverzum és a Death Stranding!

Ez azért hatalmas meglepetés – a kettőt nehezen tudjuk hasonló cipőben elképzelni, de mégis ez a helyzet!

Hideo Kojima a Twitteren írt arról, hogy megtekintette a filmet. Igencsak pozitív véleménnyel van róla: „A Pókember: Irány a Pókverzum egy mestermű! Élő szereplős, teljes CGI, japán animáció, bábus anime, tokusatsu, manga, amerikai képregény, graffiti – mindegyik DNS-ét, a mémeket, a környezetet és az érzéseket magában hordozza, és így valósítja meg a következő generációs szórakoztató művészetet. A történet is remek! A téma olyan mint a TPP és a DS!”

A TPP nagy eséllyel a Metal Gear Solid V: The Phantom Paint, míg a DS a Death Strandinget takarja. A Redditen megpróbálta valaki értelmezni a japán zseni gondolatát: „A kérdéses téma szerintem az, hogy egy új hős (azaz te) magára ölti egy olyan hős kosztümét/felelősségeit, aki meghalt, vagy „elment”. Ez volt a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain és a Spider-Man esetében is. Vagy az is lehet a téma, hogy valamilyen formában mi mind hősök vagyunk. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy ez mit jelenthet a Death Strandingben.”

A Metal Gear Solid-sorozat majd mindegyik fő részére átültethetjük Kojima szavait: DNS/gén az első részben (azok határozzák meg, mivé is leszünk), mém a másodikban (a jó gének, mémek továbbörökíthetőek), szcéna/környezet a harmadikban (hidegháborús időszak, kihathat az emberekre), és az érzések a negyedikben (így értelmezhetjük a világot körülöttünk).

De vajon mikor fog a PlayStation 4-exkluzív Death Stranding megjelenni?

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu