Menu

Hasonló témákat érint a Pókember: Irány a Pókverzum és a Death Stranding!

Ez azért hatalmas meglepetés – a kettőt nehezen tudjuk hasonló cipőben elképzelni, de mégis ez a helyzet!

Hideo Kojima a Twitteren írt arról, hogy megtekintette a filmet. Igencsak pozitív véleménnyel van róla: „A Pókember: Irány a Pókverzum egy mestermű! Élő szereplős, teljes CGI, japán animáció, bábus anime, tokusatsu, manga, amerikai képregény, graffiti – mindegyik DNS-ét, a mémeket, a környezetet és az érzéseket magában hordozza, és így valósítja meg a következő generációs szórakoztató művészetet. A történet is remek! A téma olyan mint a TPP és a DS!”

A TPP nagy eséllyel a Metal Gear Solid V: The Phantom Paint, míg a DS a Death Strandinget takarja. A Redditen megpróbálta valaki értelmezni a japán zseni gondolatát: „A kérdéses téma szerintem az, hogy egy új hős (azaz te) magára ölti egy olyan hős kosztümét/felelősségeit, aki meghalt, vagy „elment”. Ez volt a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain és a Spider-Man esetében is. Vagy az is lehet a téma, hogy valamilyen formában mi mind hősök vagyunk. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy ez mit jelenthet a Death Strandingben.”

A Metal Gear Solid-sorozat majd mindegyik fő részére átültethetjük Kojima szavait: DNS/gén az első részben (azok határozzák meg, mivé is leszünk), mém a másodikban (a jó gének, mémek továbbörökíthetőek), szcéna/környezet a harmadikban (hidegháborús időszak, kihathat az emberekre), és az érzések a negyedikben (így értelmezhetjük a világot körülöttünk).

De vajon mikor fog a PlayStation 4-exkluzív Death Stranding megjelenni?

Forrás: DualShockers

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu