Két, tőlük szokatlan dolog iránt érdeklődik a FromSoftware!

A Souls-játékok fejlesztői (akiktől két hét múlva jön a Sekiro: Shadows Die Twice, ami az első benyomások alapján nehezebb is lehet az eddigieknél…) olyan stílusok iránt érdeklődnek, amikre nem számítanánk…

Hidetaka Miyazaki, a FromSoftware elnöke, a The Telegraph-fal beszélgetett, és nekik ezt nyilatkozta: „Mindig ott van a lehetőség a battle royale játékokra – ezek igazán szórakoztatóak. Ha mi csinálnánk ilyet, akkor ez egy kicsit eltérő lenne. Abszolút érdeklődünk eziránt, és a jövőben megvan rá a lehetőség [hogy ilyesmit fejlesszünk].”

Miyazaki szerint még mindig van kereslet az egyjátékos címekre (a Spider-Man ezt be is bizonyította), holott „a jelenlegi klíma” szerint az élő szolgáltatások és a battle royale műfaj igazán népszerű: „Függetlenül attól, hogy a FromSoftware mit csinál, kellenek olyan emberek, akik battle royale játékokat és élő szolgáltatásokat csinálnak… és olyan emberek is kellenek, akik egyjátékos élményeket készítenek. Úgy érezzük, hogy a változatosság meghajt mindenkit,” tette hozzá Miyazaki.

Tehát a japán csapattól a jövőben akár egy élő szolgáltatásos, battle royale játékot is láthatunk majd…?!

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu