Menu

A következő Forza Motorsportba a közönség is besegíthet!

A Turn 10 következő Forza Motorsportja a rajongói vélemények révén módosulhat majd.

A legújabb Forza Monthly podcastben Dan Greenawalt, a Turn 10 kreatív rendezője elárult pár olyan részletet, amiből kiindulva ki is mondhatjuk: bár két évente szokott egy Forza Motorsport cím megjelenni, ez idén nem fog bekövetkezni, ugyanis a csapat a koncepciós fázisba készül belépni, azaz még nagyon is messze vannak a fejlesztés befejezésétől – emiatt pedig 2020 tűnik reális megjelenési időszaknak, ami miatt már esélyes, hogy a next-gen Xbox nyitócímeinek egyikét tervezi épp a Turn 10 elkezdeni.

„[…] A múltban a koncepciós fázist mi magunk csináltuk meg. A fejlesztői partnereinkkel dolgoztunk, és egymásról pattogtattuk le a koncepcióinkat, elképzeléseinket. Most viszont máshogy fogjuk ezt megvalósítani: a nyilvánosság előtt szeretnénk ezt elérni. Szeretnénk, ha a rajongóinkat is bevonhatnánk. Ez korai változatok kiadását is jelentené? Nem tudom – és ez a lényeg: igazából nem tudom. A legnagyobb hír az, hogy a csapat most erre az új projektre kezd átváltani, és ezt új módon fogjuk elkészíteni. Meghallgathatjuk a csapatot, de azt is szeretnénk, ha a rajongók a Discordon keresztül bevonásra kerülnének, hogy igazából a folyamat részei legyenek, hogy hallathassák a hangukat… és közösen megformálhatjuk az autós szórakoztatás jövőjét,” mondta Greenawalt.

Korrekt elgondolás – papíron tényleg kiváló ötlet, ha a rajongók segítségével valósul meg egy játék. (Erre a Project CARS is kiváló példa volt!) A Forza Discordjához ezen a linken lehet csatlakozni, de ez a tervezői fázis kb. azt is jelentheti, hogy korai hozzáférést adnak. Az meg már gyakori…

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu