A következő Forza Motorsportba a közönség is besegíthet!

A Turn 10 következő Forza Motorsportja a rajongói vélemények révén módosulhat majd.

A legújabb Forza Monthly podcastben Dan Greenawalt, a Turn 10 kreatív rendezője elárult pár olyan részletet, amiből kiindulva ki is mondhatjuk: bár két évente szokott egy Forza Motorsport cím megjelenni, ez idén nem fog bekövetkezni, ugyanis a csapat a koncepciós fázisba készül belépni, azaz még nagyon is messze vannak a fejlesztés befejezésétől – emiatt pedig 2020 tűnik reális megjelenési időszaknak, ami miatt már esélyes, hogy a next-gen Xbox nyitócímeinek egyikét tervezi épp a Turn 10 elkezdeni.

„[…] A múltban a koncepciós fázist mi magunk csináltuk meg. A fejlesztői partnereinkkel dolgoztunk, és egymásról pattogtattuk le a koncepcióinkat, elképzeléseinket. Most viszont máshogy fogjuk ezt megvalósítani: a nyilvánosság előtt szeretnénk ezt elérni. Szeretnénk, ha a rajongóinkat is bevonhatnánk. Ez korai változatok kiadását is jelentené? Nem tudom – és ez a lényeg: igazából nem tudom. A legnagyobb hír az, hogy a csapat most erre az új projektre kezd átváltani, és ezt új módon fogjuk elkészíteni. Meghallgathatjuk a csapatot, de azt is szeretnénk, ha a rajongók a Discordon keresztül bevonásra kerülnének, hogy igazából a folyamat részei legyenek, hogy hallathassák a hangukat… és közösen megformálhatjuk az autós szórakoztatás jövőjét,” mondta Greenawalt.

Korrekt elgondolás – papíron tényleg kiváló ötlet, ha a rajongók segítségével valósul meg egy játék. (Erre a Project CARS is kiváló példa volt!) A Forza Discordjához ezen a linken lehet csatlakozni, de ez a tervezői fázis kb. azt is jelentheti, hogy korai hozzáférést adnak. Az meg már gyakori…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu