Két újabb karaktert erősített meg a Mortal Kombat 11! [VIDEO]

Az első DLC-karakter is köztük van – a NetherRealm játéka lassan betölti a stáblista üres helyeit.

Noob Saibot – olvassuk csak el visszafelé! Tobias Boon – két vezetéknév egymás után. (Ed Boon és John Tobias az a két személy, aki megalkotta a Mortal Kombatot már majdnem három évtizede. Ed Boon most is jelen van a NetherRealmnél, és bizony nyakig benne van még ma is a bunyós játékokban.) Nos, ő az első bejelentett karakter, aki eredetileg az első Sub-Zero volt Bi-Han néven. Scorpion megölte, feltámasztásra került Noob Saibotként. Először a Mortal Kombat II-ben láthattuk a fantom/ninja stílusban harcoló őkelmét, aki azóta igencsak megdurvult. A trailer – szerintünk – magáért beszél…

A másik személy a Season Passként is nevezhető Kombat Pack első karaktere lesz. Shang Tsung anno Shao Kahn csatlósa volt, és ő rendezte az első Mortal Kombat-bajnokságot. Az alak- (vagy pontosabban karakter-) váltásra képes személlyel trükközött is a NetherRealm, ugyanis a Mortal Kombat-filmben az őt alakító Cary-Hiroyuki Tagawát bérelte fel, így a kinézete és a hangja is benne lesz a Mortal Kombat 11-ben! Zseniális ötletnek tartjuk. Itt egy részlet a filmből.


A Mortal Kombat 11 zárt bétája március 27-e és 31-e között fut majd PlayStation 4-en és Xbox One-on (előrendelni kötelező, így Shao Kahn is a miénk lehet). A játék maga pedig április 23-án jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re.

Forrás: Gematsu, VentureBeat

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu