Megmenekült a Judgment: módosított formában, de jön nyugatra!

A SEGA végül kegyelmet adott a Judge Eyes-nak, ami így Judgment néven nemsokára feltűnik angol változatban a nyugaton is.

Pierre Taki botránya alaposan felborította a Judge Eyes történetét – mivel a japán médiasztár karaktere, Kyohei Hamura nem elhanyagolható személy a történetben, a SEGA ideiglenesen leállította az értékesítését Japánban, mivel Takit kokainfogyasztás miatt letartóztatták. Ekkor úgy tűnt, hogy a kiadó nem nagyon fogja áthozni errefelé a PlayStation 4-exkluzív játékot, amit a Ryu Ga Gotoku Studio (a Yakuza-csapat) fejlesztett.

Megmenekültünk! A SEGA a Twitteren ezt írja: „A váratlan körülmények miatt Kyohei Hamura karakterének modellje és japán hangja a június 25-én érkező Judgment nyugati kiadásában módosításra kerül. A Hamurát tartalmazó képeket és trailereket ideiglenesen eltávolítottuk a SEGA összes hivatalos csatornájáról. Ezen anyagok frissített változatai egy későbbi időpontban lesznek elérhetőek.”

Úgyhogy rövidesen jön a Judgment, és úgy tűnik, hogy halasztás sem lesz – a PlayStation 4-exkluzív játék tehát így is június 25-étől lesz kapható errefelé. Jó döntés a SEGA részéről, hogy a Square Enix példáját követik (lecserélik/módosítják az érintett karaktert – a Kingdom Hearts III eredeti, japán kiadásában Olaf így járt ugyanis).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu