Days Gone Nintendo Switch-re! Link, mint irányítható karakter a New Game + játékmódban!

A Sony és a Nintendo április elsején jelentették be közös produkciójukat!

Ami eddig egész elképzelhetetlen volt, az a mai napon megvalósulhat! Az ebben a hónapan, áprilisban PlayStationre megjelenő Days Gone Nintendo Switch-en is tiszteletét tesz! A hírt nem más, mint maga Shawn Layden, a SIE Worldwide Studios elnöke jelentette be, a mai napon, április elsején Tokióban, Japán fővárosában!

„Rendkívül bolondok… akarom mondani, boldogok vagyunk, hogy a PlayStationre rövidesen megjelenő ékkövét Nintendo Switch konzolra is megjelentethetjük! Ez egyben nemcsak a cégen belüli nagyszerű japán-amerikai kapcsolatok bebetonozásának, hanem a virágzó Sony-Nintendo viszonynak is nagyszerű bizonyítéka!” – nyilatkozta Layden, majd felhajtotta az előtte lévő szaké-colát.

A Days Gone Switch verziójának érdekessége, hogy ha már egyszer végigjátszottuk, akkor New Game + játékmódban Deacon helyett akár Link, a Legend of Zelda játékok főhőse is irányítható karakter lesz!

És ez még mind semmi! A Nintendo egy speciális kiadású konzolt is tervez, a hátán a jól ismert Days Gone artwork grafikájával! A kiadást „Days Gone: Link’s Back” néven fogják majd árusítani és az alapjátékot, a speciális artworkkel ellátott Nintendo Switch-et és egy képeslapot is tartalmaz, amelyen Deacon St. John és Link együtt strandlabdáznak vidáman az okinawai tengerparton.

Jól hangzik, nem? Nos, boldog április elsejét!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu