A 2020-as Assassin’s Creed viking környezetű lesz több bizonyíték alapján is

Egy The Division 2-ben található Assassin’s Creed viking Easter egg is felmerült a Kotaku egy jóval korábbi írása alapján…

Az elmúlt napokban a The Division 2 közössége egy olyan Easter egget talált a Potomac Event Centerben, amelyen egy viking témát idéző rajz egy Valhalla felirattal és egy viking harcossal. A harcos éppen egy Éden almáját tartja a kezében, amely az Assassin’s Creed játékok legfontosabb és legismertebb misztikus tárgya. Mivel a Ubisoft párszor már ezt a „kártyás” témát már eljátszotta (például olyan játékokban, mint a Watch Dogs 2) a következő Assassin’s Creed viking témája azonnal elterjedt a neten.

A sajtó és a játékosok körében is azonnal elindultak a találgatások és a spekulálások. Jason Schreier, a Kotaku újságírója két külön, egymástól független forrást is említett,  akik ugyanezt a viking témát hozták fel a következő Assassin’s Creed esetében – ráadásul már két hónappal a The Division 2 easter egg előtt – szóval túlzottan azért nem lepődött meg senki és már szinte mindenki tényként könyvelte el ezt – még akkor is, ha a Ubisoft részéről nincs semmilyen hivatalos kommentár.

És mi a helyzet a játék címével? A Kotaku cikkében arról írnak, hogy az új játék munkacíme „Kingdom” (Királyság), bár nagy eséllyel a végleges cím egészen más lesz. Múlt évben egyébként már előkerült valahonnan a net mélyéről egy olyan Assassin’s Creed artwork, amely szintén viking témát pedzegetett és Assassin’s Creed: Ragnarok volt ráírva. Persze ez nem jelent az égvilágon semmit, lévén a Ubisoft eddig csak annyit árult el a témában, hogy 2019-ben biztosan nem lesz Assassin’s Creed, így nagy eséllyel 2020-ig kell várni a következő részig.

Forrás: 3Djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu