Avatar 2: a Massive már erre a játékra koncentrál a The Division 2 után

Erről álláshirdetések is tanúskodnak.

A James Cameron franchise alapján készült játék most a Ubisoft egyik legfontosabb projektje, hiszen a The Division 2 fejlesztése és megjelentetése sikeresen lezajlott. Természetesen a Massive Entertainment „hátrahagyott” fejlesztőket, hogy az online játék további működését felügyeljék. Emellett tovább digitális tartalmakon is dolgoznak, amelyeket az elkövetkező hónapokban hoznak majd ki. Ettől függetlenül itt az ideje, hogy az új projektjükön elkezdjék a munkát, amely nem más, mint az Avatar 2, amelyet James Cameron franchise-ának következő filmjei (állítólag nem csak konkrétan az Avatar második része) inspirálnak.

A Massive belsős forrásos szerint már egy ideje dolgozik rajta, de a svéd cég most honlapján állásokat is meghirdetett, nem is csekély mennyiségben. Az első Avatar játék, amelyet 2009-ben készített el a Ubisoft Montreal el az akkori konzolokra, alaposan megbukott. A Massive-féle folytatásnál állítólag már egész másra számíthatunk.

A Ubisoft egyébként rendkívül elhivatott a projektben és állítólag egy külön stúdiót is nyitottak Stockholmban, amely segíti a szintén ottlévő svéd csapat munkáját.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu