Menu

Assassin’s Creed Unity: pár napig ingyenes a Notre Dame-ot ért tűzvész miatt!

Az akció sajnos csak PC-s platformra vonatkozik.

A párizsi tűzvész okán a Ubisoft ma döntött úgy, hogy ingyen letölthetővé teszi azt az Assassin’s Creed Unity-t, amelyben a nemrég hatalmas károkat szenvedett Notre-Dame is bejárható. Emellett pénzadománnyal is készülnek.

Ma délelőtt számoltunk be róla, beszámoltunk róla, a 2014-ben megjelent Assassin’s Creed: Unity című játékot is felhasználhatják a restaurálást végző szakemberek, hogy a hétfő esti tűzvész során brutális károkat szenvedett Notre-Dame-ot rekonstruálják. A programot fejlesztő Ubisoft pedig később úgy döntött, hogy tekintettel arra, hogy az igazi katedrálist jó ideig nem lehet látogatni, akkor legalább a játékban gyönyörködhessünk benne.

Az öt évvel korábban piacra került, de mind a mai napig az egyik legjobb AC-játékként számon tartott Assassin’s Creed Unity-t (melyre annak idején 8/10 körüli eredményt adtunk a kiadó PC-s Uplay kliensén keresztül lehet letölteni a PC-kre, teljesen ingyen.  (Aki még nem regisztrált magának fiókot, itt megteheti, ez szintén nem kerül pénzbe.) Az akció hivatalosan csak április 25-ig él, de a letöltött program ezután sem tűnik el a virtuális könyvtárból, örökre megmarad.

Az Assassin’s Creed Unity-ben egy fiatal francia asszaszint irányíthatunk, aki ezúttal a francia forradalom idején teljesít különféle megbízásokat a rend számára, miközben egyre jobban belegabalyodik a saját apja és nevelőapja halála körül is zajló zűrös ügyekbe, illetve egy fiatal templomos lányba.

Az ingyenes játék mellett a francia székhelyű Ubisoft 500 ezer eurót is felajánlott, amit teljes egészében a katedrális felújítására szánnak.

Forrás: HVG

Spread the love

No comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/