Már készül a Grand Theft Auto 6!

A Grand Theft Autoról már régóta sejtettük, hogy készül az új felvonás, és most erre utal egy korábbi Rockstar-alkalmazott önéletrajza is.

Mivel a Rockstar tavaly ősszel kiadta már a Red Dead Redemption 2-t, tényleg érthető, ha már a következő Grand Theft Autoval kapcsolatban terveznek egyet s mást a fejlesztők. A GTAForumson erről fel is bukkant egy önéletrajz, ami Bibin Michaelhez köthető. Ő egy 3D-s művész, aki 2017 decembere és 2018 áprilisa között dolgozott a Rockstar Gamesnek. „A való világban látottakkal megegyező koncepciós járművek alkotása a Grand Theft Auto 5 DLC-jéhez és a készülő Grand Theft Auto 6-hoz,” olvasható ott. Persze ezt már törölte, úgyhogy megint hiába tette ezt, ha már itt egy screenshot róla. Nos, akkor háromra kórusban: az internet nem felejt!

A Red Dead Redemption 2-höz is valahogy hozzájárult Bibin Michael, ugyanis a játék hivatalos weboldalának „Köszönet” részlegén is felbukkan a név, tehát nem valami kamuról lehet itt szó, hacsak nem fizette le a Rockstart, de mi ebben kétkednénk.

Szóval a Grand Theft Auto új felvonása állítólag már készül, és nagy eséllyel next-gen címről beszélhetünk… ugyanis anno a Red Dead Redemption és a Grand Theft Auto V között eltelt három év, most pedig közel vagyunk a következő konzolgenerációhoz, és a Red Dead Redemption 2 fél éve sincs még, hogy kijött…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu