Egy mexikói rajongó brutális mennyiségű God of War tárgyat gyűjtött [VIDEO]

Meg is nyerte vele a Guinness-díjat, sőt, még az „istenek” is meghívták!

Emmanuel Mojica Rosas egy mexikói God of War-rajongó nevét immár a Guinness World Records is jegyzi, miután nem kevesebb, mint 570 „kegytárgyat” gyűjtött össze a játékvilág legkeményebb kopasz görög bajnoka és leglelkesebb ateistája: Kratos kalandjaiból.

Mojica akkor kezdte el gyűjteni a God of War relikviákat, amikor a nagymamája 2011-ben meghalt. „Nagyon nehéz volt számomra és a családom számára, nem tudtam koncentrálni, kellett valami, ami lefoglal, hogy előre tudjak lépni.”

A legutóbbi években mindenféle konzolt, játékkiadvány, játékbabát, zenelemezt, fegyverutánzatot, ruhát is minden egyebet is begyűjtött a játékhoz kapcsolódó merchandise-ból. Cory Barlog, a legutóbbi játék igazgazója személyesen hívta meg a Sony Santa Monica stúdiójába, hogy gratuláljon neki és megjutalmazza rajongásáért.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu