Itt a Sonic the Hedgehog film első hivatalos trailere

MOZI HÍREK – Sonic és Doctor Robotnik (Jim Carrey) villantanak ebben a filmben, amely keveri az animációt a valódi színészekkel felvett, élő jelenetekkel.

Elérkezett a pillanat, több hétnyi pletyka és szivárogtatás után, itt a Sonic the Hedgehog, a játékvilág jó ismert kék sünjéről szól trailer.

A hír alatt láthatjátok a Sonic sagáról szóló első trailert, amely egyben az első, teljesen hivatalos video is a filmből. A trailerben láthatjuk Jim Carrey-t is, aki ismét igyekszik megvillogtatni színészi képességeit Doctor Robotnik szerepében.

A közel három perces  trailer egész látványosra sikerült, de a címszereplő animált sündisznó elég érdekesen fest az élőszereplők mellett, szóval ezen még finomíthatnak. A jó öreg mókamestert: Jim Carrey-t is nagy öröm ismét egy nagy költségvetésű stúdió filmben látni, így egyelőre bizalmat szavazunk meg a Jeff Fowler (az Oscar jelölt, Gopher Broke rendezője) vezényletével készült alkotásnak. Carrey és az animált figura mellett olyan színészek is szerepelnek a filmben, mint James Marsden, Neil McDonough, vagy Adam Pally.

A hivatalos sztori szerint Dr. Eggman a valódi világba hozza Sonicot és barátait, akinknek meg kell találniuk az utat haza, de közben meg kell szerezniük a hét Káosz Smaragdot is még Eggman előtt, hogy megakadályozzák, hogy a gonosz doktor a világra szabadítsa a pusztítás ősi víz istenét, Káoszt.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu