Már egymilliárd regisztrált Steam-fiók létezik a világon!

Ez a nagyon durva szám is jelzi, hogy annyira nem kell aggódniuk a jövőre nézve…

Miközben egyre durvul az Epic Games Store és a Steam közötti webáruház háború, illetve az Epic Games Store már temetné is  Steamet, addig nemrég jött ki az a friss adat, hogy április 28-cal immár egymilliárd regisztrált Steam fiókat tartanak számon.

Természetesen ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy egymilliárd aktív felhasználóról is beszélhetünk, hiszen tömérdek olyan fiók van, amely valakinek a második, harmadik, sokadik profilja, de az mindenesetre biztos, hogy a Valve platformja nagyszerű egészségnek örvend.

Az egymilliárd fiókra vonatkozó információ nem egy „hivatalos bejelentés”, hanem a Techraptor nevű oldal szúrta ki a Steam ID Finderek keresztül és egész konkrétan az Amusedsilentdragonfly nicknevű felhasználó fiókja érte el az egymilliárdos határt. Magyarán: előtte pont 999.999.999 fiók volt a Steamen.

Persze, egészen más a tényleges, haviszinten is aktív Steam felhasználók száma, és nyilván ez azért jóval alacsonyabb: 90 milliós bázisról beszélhetünk, amely szintén egy irigylésre méltó szám…

Forrás: TechRaptor

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu