Anthem: „Száz százalékig kitartunk mellette!”

Miközben az Anthem három fontosabb fejlesztője maga mögött hagyta a játékot, a BioWare kitart a februárban kijött alkotása mellett.

Jonathan Warner (rendező), Michael Gamble (producer), és Mark Darrah (felelős producer) is átváltott a Dragon Age 4-re. Gamble ezt írta a Twitteren: „Nem dolgozunk a Dragon Age 3-on. Nem dolgozunk a Dragon Age 5-ön. Asszem ennyi.”, majd hozzátette, hogy Ben Irving (a másik producer) és Chad Robertson (az élő szolgáltatások főnöke…) dolgozik a játékon.

„100%-ig kitartunk az Anthem mellett, és alig várjuk, hogy megmutathassuk a játékosoknak az új tartalmakat, amiken dolgozunk. Biztosra akarunk menni, hogy nem ígérjük magunkat túl, szóval akkor tájékoztatunk benneteker arról, hogy mi kerül a játékba, ha már majdnem készen vagyunk velünk. Bennel egy nagy csapatunk van Austin és Edmonton között, ami motivált és koncentrált arra, hogy fejlődjön a játék. Értékeljük a támogatásotokat, és azt, hogy velünk tartotok ezen az úton,” mondja Robertson. Emiatt pedig Gamble kiemelte, hogy a stúdió nem változtatott az Anthemmel kapcsolatos elkötelezettségén és annak támogatásán.

„Egy lecke, amit megtanultunk, az az, hogy túl korán beszéltünk dolgokról. Olyan sok faktor van, ami felboríthatja a terveinket – legyen szó bugokról, stabilitással kapcsolatos problémákról, a játékosok feedbackjérők, vagy egy fícsőr olyan komplikációiról, ami számunkra több időt igényel, hogy elhozhassuk azt. A célunk az, hogy akkor beszéljünk nektek új tartalmakról és fícsőrökről, amint a rajtuk való munka közel van annak végéhez. Hiszünk az Anthemben. Hisszük, hogy remek lesz a játék, de felismerjük, hogy sok kemény munka lesz, mire odaérünk. El akarjuk végezni ezt a munkát, és azt akarjuk, hogy mind velünk tartsotok az úton,” írta nemrég a BioWare a Redditen, amikor minden nagyobb tartalom el lett halasztva a játék polírozása miatt.

Az Anthem tehát időt kér. Páran pedig már inkább átváltottak a Dragon Age 4-re, ami érthető, de mivel ott is újraindították az egészet, mi félve gondolunk bele abba, hogy mi lesz ennek a vége?

Forrás: Comicbook, GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu