Befejeződött a The Witcher forgatása?

MOZI HÍREK – Úgy tűnik, hogy a Netflixre készülő The Witcher-sorozat forgatása csendben véget ért.

A Redanian Intelligence, egy rajongói weboldal arról ír, hogy az Andrzej Sapkowski könyveiből készülő Netflix-sorozatadaptáció első évadához felvették már a szükséges jeleneteket, azaz a forgatási munkálatokat befejezték. Ezt arra támasztva állítja, hogy több személyes fiók is ezzel kapcsolatban írt a közösségi médián, így a Spanyolországban, Lengyelországban, illetve a számunkra igencsak szívmelengető budapesti Vajdahunyad várában már nem forognak a kamerák, így tartják a sorozattal kapcsolatban a menetrendhez magukat az érintettek. Nem volt csúszás, így jelenleg minden a tervek szerint halad…

Charlotte Brandström, a The Witcher-sorozat rendezője, illetve Adam Levy, a sorozat egyik színésze is megerősítette a közösségi médián, hogy többnyire elkészültek a forgatással, és ami hátra van a helyszíni forgatásokból, azért Tomasz Baginski, a Vaják Netflix-feldolgozás felelős producere felel.

Ám ne nagyon keressük még a Netflixen a sorozatot, ugyanis ez csak a kezdet. Vannak munkálatok még bőven hátra! A poszt-produkciós folyamat ugyanis sokszor tovább tart mint maga a forgatásos időszak. A speciális effektek, a vágás, az esetlegesen szükséges számítógépes grafikai munkálatok, vagy például a sorozathoz passzoló soundtrack komponálása ugyanis nem történik csak úgy pikk-pakk.

A The Witcher (amiből ugye 2007 és 2015 között a lengyel CD Projekt RED három, igencsak sikeres játékot készített – ők jelenleg a Cyberpunk 2077-en dolgoznak, ennek nincsen megjelenési dátuma sem, de PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re készül, ám sok esély mutatkozik arra, hogy next-gen, vagy legalábbis cross-gen cím lesz belőle…) valamikor az idei év vége felé fog felbukkanni a Netflixen. Biztos, hogy ezt a sorozatot hypeolni fogja majd a cég. És miért ne? Sokan várnak már rá… mostanában amúgy is sokszor látni, hogy játékfranchise-okból készül vagy animációs, vagy élőszereplős sorozat a Netflixre. A Castlevania is kitűnő példa rá.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu