Cuki kis Pikachut ültek be nézni a gyerekek, Gyászoló asszony átka lett a vége

MOZI HÍREK – A gyerekek konkréten frászt kaptak és bőgtek a hátborzongató horrorfilm kezdő jeleneteitől.

Egy montreali filmszínházban történt, hogy a gyanútlan szülők és kis lurkóik a Pikachu, a detektív című videojátékos mesefilmre ültek be, mit sem sejtve, hogy valamilyen borzalmas élmény várja őket.

Már eleve úgy kezdődött, hogy nem igazán gyerekfilmes matinék trailereit láthatták, hiszen először az Annabelle 3., aztán a Chucky babás horror trailere került eléjük, majd az új Joker film szintén meglehetősen hátborzongató képsorai.

Azonban ez mind semmi: amikor végre elkezdődött vetítés, a 100% cukorbevonatú Pokémonos cukiság helyett A gyászoló asszony átka című horrorfilm vetítése indult, mely film ugye arról szól, hogy főszereplő – tényleg iszonyúan félelmetes női démon – a saját gyerekeit, illetve más gyerekeket folytja vízbe.

Az eseményeket a ScreenRant szerzője, Ryan George mesélte el, aki jelen volt a botrányos kimenetelű csütörtöki vetítésen, és Twitteren mesélt a történtekről. „A moziban, ahol ülök, az Annabelle 3. előzetesét játsszák le a Pikachu, a detektív előtt. Ajaj, forduljatok el, gyerekek! Jaj, ne!” – írta első bejegyzésében. „Éééés a gyerekek sírnak. Most a Joker előzetesét adják.” De még az új Gyerekjáték-film trailerét is levetítették. „Most meg Chucky, jaj, ne gyerekek! Jaj, ne!” – írta George.

Az előzetesek alatt még voltak olyan szülők a nézők között, akik nevetgéltek, de végül megváltozott a hangulat, amikor a Pokémon-film helyett A gyászoló asszony átka indult el. A mozi munkatársai nagy sokára észlelték a hibát, és leállították a vetítést, majd mindenkit átkísértek egy másik terembe – de addigra már a gyerekekből álló közönség legfiatalabbjai iszonyúan meg voltak rémülve.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu