Menu

A héten kerülne bejelentésre a Watch Dogs 3?

Lehet, hogy a Ubisoft nem várja ki az E3-at, hanem még előtte bejelenti hivatalosan is a Watch Dogs 3-at, amiről már több alkalommal is beszámoltunk (és emiatt nagy eséllyel létező játékról van szó)?

A Redditen látható egy poszt, amiben egy ex-Ubisoft alkalmazott beszélt a Watch Dogs 3-ról, amin amúgy dolgozott is. A korábbi szivárgást erősítette meg (erről írtunk is – itt volt szó akkortájt a Londonban játszódó történetről például), de a Spieltimes egy másik forrására, egy másik fejlesztőre is hivatkozott – ő is megerősítette a londoni helyszínt, amit korábban a Kotakunak író Jason Schreier is megtett. Úgyhogy nézzük át gyorsan, hogy mit is tudunk a játékról?

Egy Sarah névre hallgató, félig ázsiai, félig angol hölgyet irányíthatunk a Watch Dogs 3-ban, ám az Assassin’s Creedhez hasonlóan elvileg itt is lehetőségünk lesz egy férfi és egy női főhős között választani. Egy anti-terrorista cégnek fogunk dolgozni, ami a kiberbiztonságra szakosodott. A játékban lehetőségünk lesz gördeszkázni, illetve graffitizni is (valahogy azért meg kell tartani a Watch Dogs 2 stílusát, nem?). Nem lesznek halálos fegyverek, de ez nem olyan biztos a Spieltimes szerint is. (De lehet benne valami, mert korábban arról volt szó, hogy a közelharc nagyobb szerepet fog kapni.)

A Ubisoft elvileg 2019 novemberében tervezi kiadni a Watch Dogs 3-at PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, de fenn állhat a lehetősége annak, hogy elhalasztja a játékot. (Ez lehet az egyike a három, még be nem jelentett AAA címnek. Erről korábban beszámoltunk.) Így az is bekövetkezhet, hogy a Watch Dogs 3 mondjuk 2020 januárjában fog kijönni, hogy ne legyen túl közel az októberben érkező Ghost Reocn: Breakpointhoz.

Persze az egész még csak pletyka, de május 24-e közel van, és állítólag ekkortájt jelentheti be a Ubisoft a londoni hackerkedést. Most vagy rövidebbre veszik a show-jukat az E3-on, vagy több időt hagynak a Beyond Good & Evil 2-nek, a Ghost Recon: Breakpointnak és a Just Dance 2020-nak. (Mert az tuti, hogy lesz.)

Forrás: Spieltimes

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/