A héten kerülne bejelentésre a Watch Dogs 3?

Lehet, hogy a Ubisoft nem várja ki az E3-at, hanem még előtte bejelenti hivatalosan is a Watch Dogs 3-at, amiről már több alkalommal is beszámoltunk (és emiatt nagy eséllyel létező játékról van szó)?

A Redditen látható egy poszt, amiben egy ex-Ubisoft alkalmazott beszélt a Watch Dogs 3-ról, amin amúgy dolgozott is. A korábbi szivárgást erősítette meg (erről írtunk is – itt volt szó akkortájt a Londonban játszódó történetről például), de a Spieltimes egy másik forrására, egy másik fejlesztőre is hivatkozott – ő is megerősítette a londoni helyszínt, amit korábban a Kotakunak író Jason Schreier is megtett. Úgyhogy nézzük át gyorsan, hogy mit is tudunk a játékról?

Egy Sarah névre hallgató, félig ázsiai, félig angol hölgyet irányíthatunk a Watch Dogs 3-ban, ám az Assassin’s Creedhez hasonlóan elvileg itt is lehetőségünk lesz egy férfi és egy női főhős között választani. Egy anti-terrorista cégnek fogunk dolgozni, ami a kiberbiztonságra szakosodott. A játékban lehetőségünk lesz gördeszkázni, illetve graffitizni is (valahogy azért meg kell tartani a Watch Dogs 2 stílusát, nem?). Nem lesznek halálos fegyverek, de ez nem olyan biztos a Spieltimes szerint is. (De lehet benne valami, mert korábban arról volt szó, hogy a közelharc nagyobb szerepet fog kapni.)

A Ubisoft elvileg 2019 novemberében tervezi kiadni a Watch Dogs 3-at PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, de fenn állhat a lehetősége annak, hogy elhalasztja a játékot. (Ez lehet az egyike a három, még be nem jelentett AAA címnek. Erről korábban beszámoltunk.) Így az is bekövetkezhet, hogy a Watch Dogs 3 mondjuk 2020 januárjában fog kijönni, hogy ne legyen túl közel az októberben érkező Ghost Reocn: Breakpointhoz.

Persze az egész még csak pletyka, de május 24-e közel van, és állítólag ekkortájt jelentheti be a Ubisoft a londoni hackerkedést. Most vagy rövidebbre veszik a show-jukat az E3-on, vagy több időt hagynak a Beyond Good & Evil 2-nek, a Ghost Recon: Breakpointnak és a Just Dance 2020-nak. (Mert az tuti, hogy lesz.)

Forrás: Spieltimes

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu