Bejelentésre került a Call of Duty: Modern Warfare [VIDEO]

Ideje volt már, hogy az Activision Blizzard idei játéka bejelentésre kerüljön.

„A Call of Duty: Modern Warfare-ben […] a játékosok egy, napjainkban játszódó, az alapjairól újragondolt konfliktusba kerülnek, ahol a másodperc töredéke alatt meghozott döntések kihatnatnak a nemzetközi erőegyensúlyra. Az új Modern Warfare-ben egy egyesített narratív élmény és fejlődés található a szívverést növelő, epikus egyjátékos történetben, az akcióval teli multiplayer „játszótéren” és az új, kooperatív játékmenetben.

[…] A Call of Duty: Modern Warfare-ben egy új engine található, ami immerzív, fotorealisztikus élményt biztosít. Az új technológia a legújabb fejlesztéseket használja a vizuális mérnöki munkákból, így például egy fizika-alapú anyagrendszer is lesz a csúcstechnológiájú fotogrammetria érdekében, de lesz még hybrid „csempealapú” streamelő rendszer, új PBR renderelő rendszer, volumetrikus megvilágítás, 4K HDR, illetve PC-n DirectX-es valós idejű sugárkövetés is, nem beszélve az új GPU geometria pipeline-ról. A spektrális (színképes) rendereléssel termális hősugárzás és infravörös azonosítás biztosítható a játékbeli hőképes és éjjeli látványvilághoz. A technikai befektetés révén új animációs rendszerünk van, és az új audioeszközeink támogatják a Dolby ATMOS-t a támogatott platformokon a legújabb audioszimulációs effektekkel. […]”, írja a sajtóközlemény, amiből a nyilatkozatokat kihagytuk. Technológiailag tehát van fejlemény, nem is kevés.

Tehát azt mondják, hogy új engine. Ezzel már 6 éve is bepróbálkozott az Infinity Ward a Call of Duty: Ghosts előtt, de kiderült, hogy nem nagyon mondtak igazat, így most is vonakodva hisszük csak el, amit mondanak. Vajon most is scriptelt halálanimációk lesznek, amik már 2007 óta a játékban vannak?

A Call of Duty: Modern Warfare (most komolyan ugyanazt a nevet használják mint a 2007-es játék…? nos, és ez annak újragondolása…) tehát egyjátékos kampánnyal is rendelkezni fog, és a megjelenése október 25-én lesz esedékes PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re (ahol a Beenox portol, és most is Battle.net-exkluzív lesz). Ahogy eddig is, úgy most is elsőbbséget élvez a PlayStation 4 a DLC-kkel, ám ezúttal nem lesz season pass. Lesz helyette cross-play. előrendelőknek meg prestige token a Black Ops IIII-hez. Vivát.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu