The Batman: hivatalosan is eldőlt, ki alakítja a fiatal Denevérembert

MOZI HÍREK – Most döntött véglegesen a Warner, kire osztja az igazságosztó milliárdos Batman szerepét.

Annyi pletyka, kulisszák mögötti tárgyalások, kósza és megalapozottabb hírek után most százszázalékosan kiderült, hogy az Alkonyat egykori sztárja, a 33 éves Robert Pattinson alakítja majd a DC híres hősét a The Batman című filmben, melyet Matt Reeves fog rendezni. Korábban már esett szó arról, hogy Pattinson kapná esetleg a szerepet, ám a Warner erre még koránt sem adta áldását, sőt, egy másik színész, Nicholas Hoult neve is felmerült lehetséges választásként. Bizonyos magyar sajtóorgánumok már megírták szinte biztosra, hogy Pattinson csípi majd el a szerepet, azonban csak mostanra döntött a Warner, viszont most már nincs visszaút, száz százalék, hogy az Alkonyat romantikus vámpírja óta több filmben is meggyőző alakítást nyújtó Robert Pattinson lesz a Batman.

Nicholas Houltot egyéb inkább a Warner favorizálta, lévén már olyan szuperhősfilmekben bizonyított, mint az X-Men: Az eljövendő múlt napjai, vagy a Mad Max: a harag útja. Matt Reeves viszont Pattinsont szerette volna, így emiatt kellett eddig várni, hogy végre eldőljön, ki csípi meg az álomszerepet.

Egyébként szó sincs arról, hogy csak úgy ráböktek az Alkonyat volt sztárjára: a Movieweb értesülései szerint a két színésznek nem is olyan régen nagyon komoly próbafelvételeken kellett részt venniük, amelyet úgy látszik, Pattinson „nyert meg”.

Korábban már az is teljesen biztossá vált, hogy Ben Afflecknek már semmi köze sem lesz az új filmhez, sem színészként, forgatókönyvíróként, vagy rendezőként. A forgatókönyv és a rendezés is Matt Reeves kezébe került, aki olyan filmeket rendezett, mint a Cloverfield, vagy az újabb Majmok bolygója filmek.

Robert Pattinson kiválasztása alaposan megosztotta az internetet, lévén sokak számára ő még mindig a romantikus vámpír szépfiú az Alkonyat filmekből. Azóta pedig a színész igazán meggyőző karriert futott be, más filmjeiért különféle jelöléseket és díjat is kapott. Meglepő lenne, ha akár a fiatal Bruce Wayne, vagy a hallgatag, csendes Batman szerepe kifogna rajta.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu