Mortal Kombat 11: bejelentésre került három DLC karakter is [VIDEO]

 A Mortal Kombat 11-ben egy negyedik karakterről – akiről már tudtuk hivatalosan is, hogy érkezik – most pedig a Warner és a NetherRealm Studios elárulta, hogy mikor is fog feltűnni a tavasszal megjelent verekedős játékban.

A Mortal Kombat 11 (első…) season passa, vagyis Kombat Packja lényegében június tizennyolcadikán fog elstartolni. Ekkor fog ugyanis korai hozzáférésben felbukkanni Shang Tsung, akiről régebben már megerősítették, hogy a játék megjelenése után DLC karakter lesz. Mindenki másnak (akinek nincs meg a Kombat Pack) egy héttel később, tehát június 25-étől lesz ez a harcos elérhető.

A többi személy kilétéről is akkor essen szó – Spawn, aki magyarul Ivadék néven ismert, Todd McFarlane képregénysorozatából ruccan át a NetherRealm játékába. Al Simmons karaktere újonc lesz a sorozatban (és rajta kívül még két vendégszereplőre számíthatunk… korábban már felbukkant egy lista a Switch verzióban, arról be is számoltunk) – hangja ugyanaz a Keith David lesz, aki az HBO Emmy-díjas animációs sorozatában is megszólaltatta őt. Aztán itt lesz Nightwolf is, aki korábban Grey Cloud néven futott, aztán a korábbi Edenia-királynő Sindel is felbukkan majd a Mortal Kombat 11-ben.

A Kombat Packban tehát lesz három újonc, akik közül csak egyet ismerünk eddig (a másik kettőt „egy későbbi időpontban” fogják nekünk bemutatni), illetve három, korábban már látott karakter. Csak Shang Tsung dátuma ismert. Aki megveszi a season passt, egy héttel korábban játszhat a benne levő karakterekkel, továbbá karakterskineket, felszerelést is kapnak, nem beszélve Johnny Cage Mime skinjéről és felszereléséről. Ezeken túl 18 bónusz skin jár a már létező Mortal Kombat 11 karakterekhez. (Legalább ezekért nem kell egy évet grindolni.)

Úgyhogy a NetherRealm nem nagyon tűnik úgy, hogy túlzásba vinné a megjelenés utáni tartalmak szemszögéből, de mindegy is. A Mortal Kombat 11 amúgy a PlayStation 4, Xbox One, PC hármas mellett a Nintendo Switchre is megjelent már több mint egy hónapja.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu