Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered: lényegében megerősítették

Bár még hivatalosan erről a játékról nem esett szó, holott pár napja be lett jelentve a 2019-es Call of Duty, aminek a címe Call of Duty: Modern Warfare (ami pedig echte ugyanaz, ami a 2007-es játéké volt, igaz, akkor még Call of Duty 4: Modern Warfare-ként is ismert volt az az FPS…).

Szóval lesz idén is Call of Duty, de az is lehetséges, hogy kapásból kettő is. Emlékszünk a 2016-os, nem éppen korrekt húzásra az Infinity Wardtól és az Activision Blizzardtól? Akkor ugyanis úgy jelent meg a Call of Duty: Modern Warfare Remastered, hogy csak és kizárólag a 80 eurós (ami akkor is laza 24 ezer forint volt legalább…) Call of Duty: Infinite Warfare kiadással rendelkezők férhettek hozzá. Jó, egy év múlva kb. megjelent önállósítva is, de ez nem volt más mint egy dörzsölt, ámbár ezzel egyidőben pofátlan árukapcsolás…

Na, erre lehet készülni valószínűleg idén is. A TrueAchievements oldalán ugyanis felbukkant a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered. Ebből adódóan úgy tűnik, hogy azzal próbálnak az állítólag új engine-en túl több pénzt kihúzni belőlünk, hogy a drágább kiadáshoz kötik majd a 2009-es Call of Duty felújított kampánymódját extraként (igaz, az Infinite Warfare-ről még maga az Activision is azt mondta, hogy nem fogyott valami erősen – a franchise renoméját azért 2017-ben helyreállította a Sledgehammer a WWII-vel). Ha az E3 táján erről szó lesz, mi abszolúte nem fogunk meglepődni.

Ha már szóba került az E3, valószínűsíthetően akkor fogják majd hivatalosan is megerősíteni ezt az egészet. Most még csak egy, achievementekkel foglalkozó website-ra támaszkodhatunk, de mi hiszünk annak. Eddig is többször hallottunk és írtunk róla, hogy készül a második rész felújítása – most már semmi más nincs hátra mint valóban bejelenteni ezt. (Talán megússzuk úgy, hogy „csak” előrendelői bónusz lesz…?)

Forrás: JVL

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu