[E3 2019] The Avengers: a Bosszúállók meghódították az E3-mat! [VIDEO]

Itt az első részletek és trailer az Avengers-ből.

Ez volt az E3 2019 legjobban várt játéka és a Square Enix nem is hagyta ki, hogy egy trailerrel megörvendeztessen minket – de sajnos a gameplay hozzá elmaradt. A Marvel’s Avengers-t egy igazán moziszerű trailer keretében mutatták be, ahol a szuperhősök teljes csapatával találkozhattunk. A világ legnépszerűbb szuperhőscsapata kalandjainak videojátékos megvalósítását a Crystal Dynamics, a Tomb Raider játék fejlesztője nyerte meg, amely akkora megtisztelő feladat, hogy talán azt sem bánták, hogy a Shadow of the Tomb Raidert, az újgenerációs Tomb Raider sorozat befejező epizódját nem ők készítették.

A The Avengers eseményei öt évvel azután a katasztrófa után játszódnak, amely San Francisco városában történt, és amelynek hatására a csapat szétszéledt. Ugyanakkor egy új fenyegető veszély kovácsolja ismét össze a Bosszúállókat, hogy megmentsék az emberiséget. És hogy kik lesznek a csapatban? Amerika kapitány, Vasember, Hulk, Fekete özvegy és Thor, méghozzá oly módon, hogy akár szingli, akár co-op módban, barátokkal is megküzdhetünk a fenyegető veszéllyel.

A Crystal Dynamics mellett más csapatok is dolgoznak majd a játékon: a Crystak Northwest és az előbb említett Shadow of the Tomb Raidert befejező Eidos Montreal, illetve a Nixxes Software. A Square Enix által kiadott játékot PC-re, Xbox One-ra és PS4-re adják majd 2020 május 15-én. A játék természetesen támogatja majd az erősebb konzolverzió (Xbox One X és PS4 Pro) fejlettebb képességeit is, illetve Google Stadián is megjelenik majd. Külön szimpatikus húzás, hogy a Square Enix biztosította arról a rajongókat, hogy nem lesznek lootboxok a játékban, illetve a DLC-k ingyenesek lesznek. Egyetlen üröm az örömben, hogy a játékmenetből még nem látott senki semmit, ez az egyedüli trailer, amit eddig megkaptunk az E3-mon az Avengers-ből.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu