Dobsz egy hátast, ha megtudod, ki szeretné eljátszani Boy George filmszerepét!

Annyit előre elárulunk, hogy Boy George szerepére egy Trónok harca színész jelentkezett…

Nemrég jelentették be, hogy rövidesen életrajzi film készül a Culture Club együttesről, illetve konkrétan Boy George-ról. Most pedig nem más, mint a Trónok harca Sansája, és az újabb X-Men filmek Jean Gray-e, a 23 éves Sophie Turner szeretné eljátszani az ikonikus énekes, Boy George szerepét. George története igencsak érdekes lehet, különösen abból a szempontból, hogy az énekes sosem rejtette véka alá véleményét, még akkor sem, ezzel pár rajongóját kiborította.

Egy nemrég, a Fitzy and Wippa nevű ausztrál rádióban leadott interjújában a pár napja 58 éves sztárt arról kérdezték, hogy kit szeretne látni, aki eljátszaná szerepét a saját életrajzi filmjében. George azt válaszolta, hogy igen érdekes javaslatok voltak, de az egyik legérdekesebb köztük Sophie Turner volt. „Nevetséges, mert hát Sophie lány?” „Boy” George csak ennyit válaszolt erre: „amikor 17 éves voltam, nagyon szerettem volna olyan lenni, mint ő.”

Úgy tűnik, ez az információ eljutott Sophie Turnerhez is. Sophie Turner a közösségi portálok egyikén kereste meg és csak ennyit írt: „ANNYIRA bírnám!” Jobban nem fejtette ki, de ez egész biztosan érdekes választás lenne, amely igazából egész jól illeszkedni a popsztár rejtélyes karakteréhez. Nem az első eset, hogy egy szép női színésznő alakít popsztárt: a Bob Dylan életei című filmben például Cate Blanchett is eljátszotta az egyébként hetero zenész karakterét. Viszont Sophie Turner választása tényleg viszonylag egyedi ötlet lenne, legalább is abban a tekintetben, hogy a nemrég bemutatott két filmtől, a Rami Malek főszereplésével készült Bohém rapszódiától és a Taron Egerton-féle Rocketmantól kicsit eltávolodhatna egy igazi női főszereplővel.

Boy George, polgári nevén George Alan O’Dowd egyébként nagyon izgatott, hogy az ő története is filmvászonra kerül. A popsztár úgy gondolja, hogy ez egy újabb változata az állandóan alakított imidzsének, és egy olyan oldalát mutathatja meg, amelyet a nagyközönség még nem látott.

A forgatókönyvet Sacha Gervasi írja majd és természetesen Sophie Turner szerepeltetése még egyáltalán nincs eldöntve. Ti mit gondoltok róla?

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu