Menu

Remek funkciót emel át a The Witcherből a Cyberpunk 2077!

Geralt kalandjaiban volt egy olyan funkció, ami a CD Projekt RED következő játékában, a Cyberpunk 2077-ben  is fel fog tűnni – és nem is rossz ötlet ez.

A funckió nem más, mint a szép szóra hozzánk guruló (de repülni számunkra nem képes!) autó. „Lényegében, mivel mesterséges intelligenciával vannak ezek az autók felszerelve, ha hívod őket, láthatod, hogy a kocsi feléd tart. Láthatod, ahogy a motor is megérkezik. Bárhol otthagyhatod őket – el tud menni magától valahová, csak hívnod kell. A mesterséges intelligencia beindítja, odagurul, majd megvár téged,” mondta Pawel Sasko, a játék vezető küldetéstervezője a VG247-nek.

Sasko még elárulta azt is, hogy gyűjthetjük is majd a járgányokat, hogy azokat egy garázsba elhelyezzük – az egyik lesz közülük a fő gépjárművünk, ami majd füttyszóra (képletesen szólva persze…) ugrik majd. (Vagy gurul. Mi meg begurulunk, ha közben meghalunk.) Elvileg sok jármű lesz a játékban.

Miles Tost, a senior pályatervező pedig a GamerHubTV-nek ezt nyilatkozta a lehetséges next-gen megjelenésről: „Megnézzük [a következő generációs konzolokat], és talán azt mondjuk, hogy talán. De jelenleg nincs az érdeklődési körünkben ez a téma. Persze, figyelemmel követjük, hogy mi történik a játékiparban, mivel részei vagyunk, és mindig előre kell gondolkodnunk. De ezzel egyidőben egy olyan stúdió vagyunk, ami a jelenlegi munkánkra koncentrál. Emiatt a teljes figyelmünk a jelenlegi generációs konzolokra [PlayStation 4, Xbox One] és PC-re összpontosul. Ki tudja? Talán ha eljön az ideje, talán [támogatjuk a next-gen platformokat is], de amíg nem jön ki 2020 áprilisában a Cyberpunk 2077, dolgunk van. És amit eddig hallottam, az Xbox 2020 végére tervezik. Szóval számunkra nem olyan fontos, mivel jóval a játék kiadása után fog csak érkezni.” Szóval nem zárja ki a cross-gen lehetőségét. (Erről volt már szó amúgy is korábban.)

A Cyberpunk 2077 2020. április 16-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: PCGamer, GameSpot

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/