Az Electronic Arts kitart az Anthem (és a BioWare) mellett

Bár nem volt megfelelő rajtja az Anthem játéknak (nem fogyott az elvárásoknak megfelelően), a kiadó kitart a játék mellett.

Andrew Wilson, az Electronic Arts vezérigazgatója az Anthemmel kapcsolatban megosztott pár gondolatot a GameDailynek: „Két játékoscsoportot hoztunk össze, akik két eltérő vektoron végezték el ezt az érzelmi értékkalkulációt. Az egyik csoportot a tradicionális BioWare-féle sztorivezérelte tartalom, a másikat az akció-kaland típusú tartalom vezérelte. Kb. a harmincadik, negyvenedik óra környékén igazán össze kellett jönniük, és együtt kellett dolgozniuk a játékban. Ennél az időpontnál mindenki kb. úgy volt, hogy nos, várjunk csak egy percet. Most nem helyes a kalkuláció. Azért nem jó, mert van egy barátom, aki a másik játékoscsoportban található. Ők egy meghatározott módon akarják játszani a játékot. Az volt az ígéret, hogy együtt játszhatunk, és ez nem működött valami jól.” Azaz egyik játékoscsoport sem örült a játék végi tartalmaknak az Anthemben, ami februárban jött még ki PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. (És ez az érzelmi értékkalkuláció – Wilson igencsak érdekes kifejezésekkel él, nem?)

Ennek ellenére Wilson úgy véli, hogy az Anthem világa van olyan meggyőző, hogy a játékosok több időt is eltöltsenek benne, pláne azért is, mert a cég olyan ígéreteket tett, amiket meg kíván tartani, és emiatt úgy véli, hogy a BioWare idővel eljut oda a játékkal, ahol annak lennie kellett volna, hiszen ezt a fejlesztőcsapat korábban már bebizonyította: „A BioWare csapatai továbbra is minden nap dolgozni fognak, és meghallgatják a régi és új játékosaikat egyaránt, hogy számukra betarthassák azon ígéreteket, amiket tettek. Ezt látod ma az Anthemmel,” tette hozzá Wilson.

Jelenleg az Anthem a Cataclysm névre hallgató endgame (játék végi) részét teszteli PC-n a nyilvános teszt szerveren, úgyhogy ha PC-n megvan a játék, esetleg van egy Origin Access Premier előfizetésünk, úgy ki lehet rögvest próbálni, hogy mivel tervez hamarosan bővíteni a BioWare.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu