Batman hangja nem utasítana el egy új Batman: Arkham játékot

Már négy éve, hogy a Batman: Arkham Knight megjelent PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Most már jogosan várhatjuk a következő felvonást, még ha nem is jelentette be ezt a Warner.

Számtalan alkalommal beszámoltunk azokról a pletykákról, amik a Batman: Arkham szériát az Origins kivételével fejlesztő Rocksteady következő játékával kapcsolatosak. (Az Originset amúgy a Warner montreal-i stúdiója csinálta, és róluk is írtuk már, hogy valami Denevéremberhez köthető játék készülhet náluk.) Most viszont az érdekesség az, hogy az eredetileg a Batmant a játékokban megszólaltató szinkronhang már kifejezte igényét arra, hogy szeretné a jövőben is ő megszólaltatni a DC-univerzum egyik szuperhősét.

Kevin Conroy, Batman hangja ugyanis a Twitteren reagált a Rocksteady posztjára, ami épp a Batman: Arkham Knight negyedik évfordulóját ünnepelte. Ezt írta Conroy: „De miért álljunk itt meg?!!”, amivel lehet, hogy csak velünk szórakozik (ugyanis másképp hogyan tudnánk megközelíteni a Rocksteady néma csendjét?), de az is lehet, hogy tényleg fogalma sincs arról, hogy a fejlesztők mit csinálhatnak – adjuk meg neki legalább ezt a kis esélyt erre is.

Valamin a Rocksteady biztosan dolgozik: 2018-ban kihagyták az E3-at, és az idei év során is hasonlóan cselekedtek, és általában ezt akkor lépik meg a fejlesztőcsapatok, ha idő kell nekik a következő játékuk elkészítésére. (Nemrég írtunk is arról, hogy idén lesz egy új Need For Speed játék, amit nem mutattak be az E3-on, de hamarosan erre sor fog kerülni. Ott is ez a helyzet.) És egyszer tuti el fognak jutni arra a pontra, amikor vagy a Warner kényszeríti őket, vagy ők maguk döntenek úgy, hogy itt az ideje bemutatni hivatalosan a következő játékukat, ami akár egy Superman-kaland is lehet.

Szóval Conroy részéről nincs kizárva Batman történetének folytatása, de nekünk az a sanda gyanúnk van, hogy lesz is egy új Batman: Arkham, az már a next-gen Xbox és PlayStation nyitócímei között is ott lehet…

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu