Figyelem! MÓDOSULT a PlayStation Plus júliusi kínálata! [VIDEO]

Volt már erre példa, hogy a PlayStation Plus felállás a bejelentéshez képest mégis módosult 50%-ban? A válasz nagy eséllyel nem – ekkora változást a Sony az utóbbi években biztosan nem lépett még meg…

A PlayStation Blogon olvastuk, hogy bizony csavart egyet a Sony az eddigi felálláson. Szerdán igencsak csalódottan számoltunk be arról, hogy azok, akik a PlayStation Plus-ra előfizetnek, hogy a PlayStation 4-ükön multiplayerezhessenek, a Pro Evolution Soccer 2019-et, továbbá a Horizon Chase Turbót kapják. Nos, nem ez a helyzet. Az egyik játékot szépen törölhetjük a felállásból!

„Cserélünk a júliusi PlayStation Plus játékkínálatban. Ebben a hónapban a Detroit: Become Human Digital Deluxe Editiont (ami a Heavy Raint is tartalmazza) adjuk a júliusi játékkínálathoz a Pro Evolution Soccer helyett. Elnézést kérünk a kényelmetlenségekért,” olvasható a PS Blogon. Tehát: valószínűleg akkora felháborodást keltett az, hogy a Sony egy már lényegében elavult focijátékot akart ingyenesen elérhetővé tenni az előfizetőknek, hogy inkább megállapodott a multiplatform fejlesztés felé haladó francia Quantic Dreammel arról, hogy inkább az ő játékait kapják meg az előfizetők. (Vagy egyszerűen a Konami hátat fordított, mert azért ők sem olyan hű de tökéletesek…?)

Úgyhogy augusztus ötödikéig kapásból négy játékot is játszhatunk, ugyanis a Horizon Chase Turbo megmaradt, de mellé megint egy kollekciót kapunk, ugyanis a Detroit: Become Human deluxe változata révén a két PlayStation 3-as Quantic Dream-kalandot is megkapjuk, így ha a PS3-on kimaradt volna a Heavy Rain vagy a Beyond: Two Souls, most így bepótolhatjuk a lemaradást. (De mintha ezek lettek volna már PS Plus-címek… vagy rosszul emlékszünk?)

A végére bemásolunk egy mondatot a szerdai bejelentésből, mert ez a kijelentés még mindig abszolút érvényes a váltás után is: „Valószínűleg a Sony a konzolgeneráció végén már nem fogja megerőltetni magát e téren, úgyhogy igencsak húzós egy év áll előttünk a PlayStation Plus-címek terén.”

Source: PS Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu