Steve Wozniak, az Apple legendás társalapítója Magyarországon ad elő

TECH HÍREK – Október 30-án Magyarországra látogat az Apple egykori társalapítója: Steve Wozniak.

A Szilícium-völgy híres figurája a pénzügyi innováció legfontosabb nemzetközi szereplőit felvonultató Novathon 2019 konferencián ad majd elő, melyre szeptembertől tudunk majd regisztrálni – írja a Media1.

Steve Wozniakot a konferenciát szervező CIB Bank és az olasz anyavállalat, az Intesa Sanpaolo hívta meg Budapestre.

Steve Wozniak még 1976-ban Steve Jobs-szal, 2011-ben elhunyt híres üzletemberrel karöltve alapította az Apple Computer Inc. vállalatot, amely 31 évvel később, 2007-ben mutatta be az iPhone-t, amely többek között alapjaiban változtatta meg nemcsak a telekommunikációt, de a bankolás kultúráját is. Az iPhone és a hasonló okostelefonok fejlődése révén készültek a fintech fejlesztések és merült fel a digitális bankolás iránti igény.

A konferencia előzetese alapján az Apple Computer társalapítója, Steve Wozniak az innovációról, a mesterséges intelligenciáról és a technológia jövőjéről beszél majd.

  • A konferencia egyébként az alábbi kérdésekre igyekszik majd válaszolni:
  • Milyen változást hoz a mindennapi bankolásba az okostelefonos forradalom?
  • Hogyan alakítja át a banki szolgáltatásokat a digitális átalakulás?
  • Az újgenerációs pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó fintech cégek megjelenésével milyen előnyökkel, kockázatokkal kell számolni és milyen új, eddig nem ismert lehetőségeket tartogat a pénzügyi szolgáltatások digitalizációja?
  • A mobil vagy a közösségi média lesz a jövő pénzügyi platformja?
  • Milyen szerepeket vesz át a mesterséges intelligencia?

Az október 30-án megrendezendő konferencia helyszíne a MOM Sport lesz. A rendezvényen nem csak megvitatják az aktuális témákat, de különböző megoldásszállítók bemutatják innovatív megoldásaikat is.

A Novathont ezen az úton számos partner támogatja, köztük a Mercury Processing Services International, az NTT, az Asseco, az Armundia Group, a Reply, a Capgemini, a PricewaterhouseCoopers Advisory SpA és az Elcom.

Bár a rendezvény ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött. A regisztráció szeptemberben indul, és mivel a helyek száma limitált, a leggyorsabbak lehetnek majd ott a rendezvényen. A regisztráció indulásáról a Novathon Facebook oldalán lehet majd tájékozódni: https://www.facebook.com/pg/novathonwithcib

Forrás: Media1

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu