Menu

Steve Wozniak, az Apple legendás társalapítója Magyarországon ad elő

TECH HÍREK – Október 30-án Magyarországra látogat az Apple egykori társalapítója: Steve Wozniak.

A Szilícium-völgy híres figurája a pénzügyi innováció legfontosabb nemzetközi szereplőit felvonultató Novathon 2019 konferencián ad majd elő, melyre szeptembertől tudunk majd regisztrálni – írja a Media1.

Steve Wozniakot a konferenciát szervező CIB Bank és az olasz anyavállalat, az Intesa Sanpaolo hívta meg Budapestre.

Steve Wozniak még 1976-ban Steve Jobs-szal, 2011-ben elhunyt híres üzletemberrel karöltve alapította az Apple Computer Inc. vállalatot, amely 31 évvel később, 2007-ben mutatta be az iPhone-t, amely többek között alapjaiban változtatta meg nemcsak a telekommunikációt, de a bankolás kultúráját is. Az iPhone és a hasonló okostelefonok fejlődése révén készültek a fintech fejlesztések és merült fel a digitális bankolás iránti igény.

A konferencia előzetese alapján az Apple Computer társalapítója, Steve Wozniak az innovációról, a mesterséges intelligenciáról és a technológia jövőjéről beszél majd.

  • A konferencia egyébként az alábbi kérdésekre igyekszik majd válaszolni:
  • Milyen változást hoz a mindennapi bankolásba az okostelefonos forradalom?
  • Hogyan alakítja át a banki szolgáltatásokat a digitális átalakulás?
  • Az újgenerációs pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó fintech cégek megjelenésével milyen előnyökkel, kockázatokkal kell számolni és milyen új, eddig nem ismert lehetőségeket tartogat a pénzügyi szolgáltatások digitalizációja?
  • A mobil vagy a közösségi média lesz a jövő pénzügyi platformja?
  • Milyen szerepeket vesz át a mesterséges intelligencia?

Az október 30-án megrendezendő konferencia helyszíne a MOM Sport lesz. A rendezvényen nem csak megvitatják az aktuális témákat, de különböző megoldásszállítók bemutatják innovatív megoldásaikat is.

A Novathont ezen az úton számos partner támogatja, köztük a Mercury Processing Services International, az NTT, az Asseco, az Armundia Group, a Reply, a Capgemini, a PricewaterhouseCoopers Advisory SpA és az Elcom.

Bár a rendezvény ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött. A regisztráció szeptemberben indul, és mivel a helyek száma limitált, a leggyorsabbak lehetnek majd ott a rendezvényen. A regisztráció indulásáról a Novathon Facebook oldalán lehet majd tájékozódni: https://www.facebook.com/pg/novathonwithcib

Forrás: Media1

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/