Menu

Kiszivárgott a Marvel’s Avengers E3-as demója [VIDEO]

Hiába tervezte a Square Enix a Gamescom után publikálni a Crystal Dynamics és az Eidos Montreal által közösen fejlesztett játék, a Marvel’s Avengers demójából a videót, már most kiszivárgott az, amit az E3-on, zárt ajtók mögött mutatott a kiadó a szerencséseknek.

Persze a felvétel nem direct feed, azaz nem a lehető legjobb minőségű, ugyanis mobillal készült, és a demó legvége hiányzik is, de már most mi is láthatjuk azt, amit egyrészt az E3-on, másrészt a San Diego Comic-Conon prezentáltak a résztvevőknek a Bosszúállók-játékból. Közel hét perces videóról van szó, de kérdés, hogy mi látható benne? A Golden Gate-hídon a Bosszúállók csapata (Thor, Vasember, Hulk és a Fekete Özvegy) kemény páncélt viselő zsoldosok ellen küzd, és mindegyik karakter a rivaldafénybe kerül a küzdelem során – a négy hősből hármat láthatunk is, de a Fekete Özvegy kimaradt (talán lebukott volna a videó készítője, ha tovább vette volna a mobiljával a demót).

„A QTE-k jóval inkább felbukkannak [az E3-as demóban] mint a játékban bárhol másutt. Ez egy nyitójelenet, és néhány esetben olyasmit használunk mint egy gyors reakcióidőt igénylő esemény, hogy ezzel tanítsuk a játékost. Szóval ebben az esetben Thort látjuk landolni a pálya elején, és igazán bemutatjuk a nehéz támadásos gombokat. Általában véve van pár egzotikus pillanat, ahol a hős próbálkozásait vagy valami ehhez hasonlót ki kell fejezned, de ez nem fő eleme a játékmenetnek – ez olyasmi, amit nem akarunk túlzásba vinni,” mondta az igazán a Resident Evil 4-gyel elterjedő QTE-kről Noah Hughes, a Marvel’s Avengers kreatív rendezője. (Csak emlékezzünk: Jack Krauser késes támadásait QTE-kkel kellett Leonnak elkerülnie. Párszor ebbe tuti belehaltak világszerte! A Capcom szépen trollkodott 2005-ben, amikor is GC-re és PS2-re kijött a Resi 4…)

A Marvel’s Avengers E3-as demóját augusztus végén, a Gamescom után tölti hivatalosan fel a Square Enix. A játék május 15-én indul PlayStation 4-en, Xbox One-on, Google Stadián és PC-n.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu