Gyűjtői kiadásokban is kapható lesz a Darksiders Genesis [VIDEO]

A Darksiders-sorozat legújabb részét a THQ Nordic drágább, kézzel fogható változatban is elérhetővé teszi a vagyonosabbaknak.

A gyűjtői kiadás (Collector’s Edition) 110 euró lesz PC-n (36 ezer forint), míg 120 konzolon (39 ezer forint). Ebben a játék fizikai kiadása mellett (legalább ezzel nem trükközik a THQ Nordic – korrekt) egy Strife figurát, egy steelbookot, egy művészeti könyvet, a játék soundtrackjét CD-n, továbbá egy matricakészletet kapunk, mindezt egy dobozba pakolva. Ez az ár talán el is fogadható egy gyűjtői kiadás esetében, hiszen máshol gyakran 140-150 euró körül kezdődik az egész… de legalább az becsületes, hogy PC-re is lemezes kiadásban ott lesz a játék a gyűjtői változatban. Más AAA címek esetében ez gyakran ki szokott maradni, vagy a PC alapból nem kap ilyen drága változatot…

Aztán itt a még inkább gyűjtőinek nevezhető változat, a Nephilim Edition, amiből mindössze ötezer készül! A 380 eurós (kb. 125 ezer forintos) Nephilim kiadás ugyanis az eddigieken túl (Strife figura, steelbook, művészeti könyv, a játék soundtrackje CD-n, matricakészlet, mind egy dobozban) egy hivatalos asztali társasjátékot, a Darksiders: The Forbidden Landet is tartalmazza. Erről a társasjátékról később fogunk részleteket hallani, de ennek a dobozában 61 mini figura, 124 token, 36 multi-hex moduláris lap, 423 kártya, 4 játékoslap, egy egyedi kocka, a szabálykönyv és a kampánykönvy lesz.

Kérdéses, hogy egy társasjátékért érdemes-e 260-270 eurót pluszban perkálni? Azért az eléggé borsos különbség, és emiatt mi is a nem szó felé hajlunk még annak ellenére is, hogy a két limitált kiadásból egyenként egy videót is közzétett a THQ Nordic.

A Darksiders Genesis, ami abszolút egy Diablo-klónnak tűnik (és nem minősül a franchise negyedik fő epizódjának, mindössze egy spinoff!), valamikor később fog az év folyamán megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re. Mi még kételkedünk abban, hogy az Airship Syndicate fejlesztésében készülő Darksiders Genesis (tehát még a fejlesztőcsapat is eltérő…) mennyiben lesz képes maradandót alkotni.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu