Menu

Gyűjtői kiadásokban is kapható lesz a Darksiders Genesis [VIDEO]

A Darksiders-sorozat legújabb részét a THQ Nordic drágább, kézzel fogható változatban is elérhetővé teszi a vagyonosabbaknak.

A gyűjtői kiadás (Collector’s Edition) 110 euró lesz PC-n (36 ezer forint), míg 120 konzolon (39 ezer forint). Ebben a játék fizikai kiadása mellett (legalább ezzel nem trükközik a THQ Nordic – korrekt) egy Strife figurát, egy steelbookot, egy művészeti könyvet, a játék soundtrackjét CD-n, továbbá egy matricakészletet kapunk, mindezt egy dobozba pakolva. Ez az ár talán el is fogadható egy gyűjtői kiadás esetében, hiszen máshol gyakran 140-150 euró körül kezdődik az egész… de legalább az becsületes, hogy PC-re is lemezes kiadásban ott lesz a játék a gyűjtői változatban. Más AAA címek esetében ez gyakran ki szokott maradni, vagy a PC alapból nem kap ilyen drága változatot…

Aztán itt a még inkább gyűjtőinek nevezhető változat, a Nephilim Edition, amiből mindössze ötezer készül! A 380 eurós (kb. 125 ezer forintos) Nephilim kiadás ugyanis az eddigieken túl (Strife figura, steelbook, művészeti könyv, a játék soundtrackje CD-n, matricakészlet, mind egy dobozban) egy hivatalos asztali társasjátékot, a Darksiders: The Forbidden Landet is tartalmazza. Erről a társasjátékról később fogunk részleteket hallani, de ennek a dobozában 61 mini figura, 124 token, 36 multi-hex moduláris lap, 423 kártya, 4 játékoslap, egy egyedi kocka, a szabálykönyv és a kampánykönvy lesz.

Kérdéses, hogy egy társasjátékért érdemes-e 260-270 eurót pluszban perkálni? Azért az eléggé borsos különbség, és emiatt mi is a nem szó felé hajlunk még annak ellenére is, hogy a két limitált kiadásból egyenként egy videót is közzétett a THQ Nordic.

A Darksiders Genesis, ami abszolút egy Diablo-klónnak tűnik (és nem minősül a franchise negyedik fő epizódjának, mindössze egy spinoff!), valamikor később fog az év folyamán megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re. Mi még kételkedünk abban, hogy az Airship Syndicate fejlesztésében készülő Darksiders Genesis (tehát még a fejlesztőcsapat is eltérő…) mennyiben lesz képes maradandót alkotni.

Forrás: Gematsu

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu