Atomszőke 2: Charlize Theron után David Leitch is arról beszélt, hogy készülhet már a folytatás!

MOZI HÍREK – Viszont állítólag nem a mozivásznon láthatjuk majd viszont a szőke dívát Lorraine Broughton szuperügynök szerepében az Atomszőke 2-ben.

A mozikat várhatóan kihagyhatja Charlize Theron Atomszőke 2-je, helyette inkább az egyik online stream szolgáltató (Netflix, Amazon, HBO Go stb.) valamelyikén láthatjuk majd viszont a szőke ciklont. Hogy pontosan melyiken, az még egyelőre nyitott kérdés.

Erről David Leitch, az első Atomszőke és korábban az első John Wick rendezője beszélt a Hobbs & Shaw road show-ja alatt. Az interjúk során megkérdezték tőle, hogy mi a helyzet az Atomszőke folytatásával, amelynek készültét már Charlize Theron megerősítette áprilisban. Azóta semmilyen egyéb információ sem érkezett a második filmről. Leitch most végre megszólalt a témában.

„Tudtommal most is folynak a tárgyalások [a folytatásról]. Egy streaming szolgáltató érdeklődik iránta. Nem ismerem a részleteket, mert „bérmunkásként” vettek fel ehhez a projekthez, de Kelly McCormick a producerpartnerem és a feleségem biztos, hogy producerként rész vesz majd benne. Így kaptam meg az előző filmre is a felkérést. Meglátjuk.”

Sok kérdés felmerül persze… Például az, hogy melyik streaming szolgáltatóról van szó? Ez számunkra azért sem lényegtelen kérdés, mert az Amazon Prime hivatalosan nem létezik Magyarországon, ami azt jelenti, hogy bár igénybe tudjuk venni, viszont a magyar nyelvet még a feliratok terén is elfelejthetjük. A Netflix-szel jobban járna a szélesebb magyar nézőközönség, ugyanis ott már szinkronos verziók is készülnek, de az HBO GO is kedvező lenne azok számára, akik nem beszélnek annyira jól angolul, vagy egyszerűen csak szinkronosan, vagy legalább magyar felirattal szeretik nézni a filmeket.

Másrészről az sem vehető készpénznek, hogy David Leitch rendezi majd az Atomszőke kedvét, lévén a hirtelen nagyon felkapott, volt kaszkadőrnek és rendezőnek igencsak sűrű most a jövőbeli „programja”, ugyanis olyan filmek várhatók tőle, mint az Undying Love, vagy a videojátékos adaptáció, a The Division, melynek Jake Gyllenhaal és Jessica Chastain lesznek a főszereplői. Ez mondjuk erősíti a Netflix-teóriákat, ugyanis a The Division is Netflixre készül.

Ami az Atomszőkét illeti, a büdzséjét illetően egész komoly siker volt a Focus Features számára: 30 milliót költöttek rá és 100 milliót hozott a konyhára. Csakúgy, mint a John Wick esetében, a kritikák leginkább az akciójeleneteket dicsérték, bár nekünk a James Bond-szerű sztori és filmes hangulat, továbbá Charlize Theron lehengerlően jó alakításával is megvettek. Ha már Charlize Theront említettük, várhatóan őt sem hanyagolják a filmes producerek, hiszen készül már a Halálos iramban 9, melyben ő is szerepel majd (immár másodszor a franchise-ban), illetve állítólag tervezési fázisban vannak már a reboot Mad Max-folytatások is.

Forrás: Slash Film

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu