Tekken 7: jön a harmadik évad; sokan bedőltek egy viccnek [VIDEO]

Az EVO 2019-en a Bandai Namco bejelentette az újabb Tekken 7 karaktereket, és a verekedős világbajnokság rendezői megviccelt mindenkit.

A Season Pass 3-ból két karaktert már bejelentettek a négyből – ők Zafina és Leroy Smith lesznek. Lesz még rajtuk kívül kettő, továbbá egy új helyszín és fícsőr is. (Karakter 3, új funkció – télen, karakter 4, új pálya – tavasszal.) Ezekről később fogunk megtudni részleteket. Eközben ingyenes frissítések is jönnek: szeptemberben új mozdulatok, játékstatisztika és felújított kezelőfelület érkezik, a tél folyamán pedig kiterjesztésre kerül a gyakorló mód (Training), és jön a My Replay & Tips is, így a meccseket visszanézhetjük és tanácsokat kaphatunk a készségeink fejlesztésére.

Többek között a GameInformer is írt arról, hogy a Tekken 7-es bejelentéssel kapcsolatban úgy tűnt, hogy Solid Snake, a Metal Gear Solid ikonikus karaktere is felbukkanhat a Konamitól átugorva, és kép is van innen az EVO-ról.

Bár papíron volna ráció egy ilyen vendégszereplésre (ugyanis láthattuk már Noctist is a Final Fantasy XV-ből, vagy Negant a The Walking Dead sorozatból), sajnos csak egy poén volt az EVO rendezőitől – a Twitteren tisztázták, hogy Snake nem lesz a Tekken 7 harmadik szezonjában: „Csak a tisztázás kedvéért: a Snake cameo videó, amit a Tekken 7 döntője során mutattunk, az a mi ötletünk volt egy kis viccelésre. Nem arra szántuk, hogy egy karakter felfedésére utaljon, és a mi ötletünk volt anélkül, hogy erről a Bandai Namcoról konzultáltunk volna. Elnézést kérünk a rendetlenségért!”

Úgyhogy a japán játéktermekben először 2015-ben (majd 2016-ban első nagyobb frissített, majd idén második frissített kiadásban), aztán 2017-ben PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re megjelent Tekken 7, ami már több mint négy millió eladással rendelkezik, nem fog rendelkezni Snake-kel, hacsak Katsuhiro Harada, a Tekken atyja tényleg összehozza ezt. (És őt ismervén, ez akár meg is valósulhat – elvégre Snake a Super Smash Bros. sorozatban is feltűnt.)

Forrás: Gematsu, VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu